KIRSTEN DANST I BRED PIT

LJUBILA JE NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA KADA JE IMALA SAMO 11 GODINA: Poznata glumica otkrila kako se osećala

Pre skoro 30 godina Kirsten Danst je glumila Klaudiju u Intervjuu sa vampirom, a jedna stvar joj nije ostala lepa u sećanju.

Vip priča
Autor:
LJUBILA JE NAJPOŽELJNIJEG MUŠKARCA KADA JE IMALA SAMO 11 GODINA: Poznata glumica otkrila kako se osećala
Foto: Warner Bros / Everett / Profimedia

Glumica se i dalje seća jedne od najuznemirujućih i najkontroverznijih scena koje je ikada snimila, a i videla. Kada je imala samo 11 godina, morala je da poljubi Breda Pita koji je tada imao 31 godinu. Zvezda je detaljno opisala svoje iskustvo i to kako se osećala tada.

Kirsten je glumila Klaudiju u Intervjuu sa vampirom

Kirsten Danst, Bred Pit
foto: GEFFEN PICTURES / Entertainment Pictures / Profimedia

Uloga Klaudije donela joj je najveću slavu i čak joj je donela nominaciju za Zlatni globus. Godine 1994. glumila je u filmu sa glumcima sa liste A kao što su Bred Pit i Tom Kruz. Danst je igrala Klaudiju - petogodišnjeg vampira koji je zapravo žena zarobljena u telu deteta.

Film je imao kontroverznu scenu o kojoj se i danas raspreda

U nekom trenutku, 11-godišnja Kirsten Danst je morala je da poljubi tada 31-godišnjeg Breda Pita. Glumica se seća poljupca: „Toliko sam ga mrzela jer, ne znam, Bred je bio kao moj stariji brat na setu, i bilo je kao da ljubim svog brata. Morala sam da ga poljubim u usne, tako da je bilo odvratno."

Glumici se to i dalje ne sviđa

Kirsten Danst, Bred Pit
foto: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Kasnije su Kirsten ponovo pitali da li je uživala u poljupcu, na šta je ona odgovorila: „Bilo je odvratno! Stojim pri tome. Bilo bi mnogo jezivije da je 11-godišnjakinja rekla: „Bilo je sjajno.“ Rekli biste: „Nešto nije u redu sa ovim detetom.“

Na snimanju su je tretirali kao "princezu"

Pošto je film bio adaptacija gotičkog romana En Rajs, neke stvari su bile posebno zastrašujuće za decu. Kirsten se seća: „Mračna atmosfera je uvek bila uravnotežen Bredovim šalama o prdenju. Iako su neki trenuci bili neprijatni za snimanje, Kirsten kaže da su je tretirali odlično:

„Bila sam takva princeza na tom setu. Možda se čini da je biti glumac samo slava i bogatstvo. Međutim, postoji veliki pritisak koji često zahteva snagu i samopouzdanje."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs