Treba probati

Bolna upala bešike: Ovaj prirodni lek suzbija čak i Ešerihiju! (RECEPT)

Pomešani u pravoj razmeri, ova četiri sastojka će moćnim antibiotskim i antivirusnim delovanjem ukloniti dosadnu bakteriju

Medicina 14.11.2017. - 14:32h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Shutterstock

Ko god je imao upalu bešike zna koliko ona može da bude bolna i uporna.

 

Prisutan je osećaj kao da morate da mokrite, iako to nikako ne uspevate, probadajući bol i pritisak. I nakon što uspete da mokrite, osećaj je izrazito bolan.

 

Za infekcije urinarnog trakta, odnosno upalu bešike, u 90 odsto slučajeva krivcem se smatra uropatogen bakterije Ešerihije koli. Kako biste je se rešili na prirodan način, donosimo vam jedan od najpopularnijih prirodnih antibiotika, koji bi već nakon prve kure trebalo da ukloni ovaj neprijatni problem.

 

Iako mnoge bakterije znaju ponekad da se vrate poput bumeranga, neki prirodni lekovi mogli bi to da spreče. Kada se 4 prirodna sastojka, svaki sa svojim blagotvornim delovanjem udruže, dobijamo moćni lek, koji provereno pomaže i onima koji su se godinama uporno borili protiv Ešerihije.

 

Pomešani u pravoj razmeri, koren peršuna, limun, med i maslinovo ulje svojim moćnim antibiotskim i antivirusnim delovanjem ukloniće dosadnu bakteriju.

 

Limun, peršun, soda bikarbona: Recept koji podiže imunitet na maksimum, izbacuje sve otrove!

foto: Profimedia

Sastojci: 250 g korena peršuna, 250 g limuna s korom, 250 g meda (po mogućnosti od žalfije), 2 dl maslinovog ulja.

 

Priprema: Koren peršuna i limun s korom sitno iseckajte, a zatim sve sastojke, uključujući med i maslinovo ulje, izmešajte u blenderu. Dobićete kašastu masu koju treba čuvati u frižideru. Svakog jutra treba uzimati jednu supenu kašiku smese.

 

Nakon što potrošite celu napravljenu količinu, bakterija više ne bi trebalo da bude prisutna.

 

Napomena: Med bi bilo dobro nabaviti kod proverenog pčelara, a limun bi svakako trebalo da bude neprskan. Ukoliko limun ipak kupite u prodavnici, stavite ga da odstoji u hladnoj vodi u koju ste dodali malo sode bikarbone. Nakon toga ga dobro isperite. Koren peršuna je takođe potrebno dobro oprati.

 

Probajte, šokiraćete se: Trik da u hrani uvećate količinu vitamina D za čak 100 puta!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs