Voće zlata vredno

Sve čudesne moći graviole: Zašto je ova biljka jedini intenzivni lek protiv svih bolesti!

Možda ste već negde čuli da je naučnici smatraju 10.000 puta jačom od hemioterapije
Medicina
21:20h Autor:
Sve čudesne moći graviole: Zašto je ova biljka jedini intenzivni lek protiv svih bolesti!
Foto: Thinkstock

Graviola je drvo koje raste u Južnoj Americi na obali Amazona, visoko je od pet do deset metara ali takođe predstavlja i moćnu namirnicu koja je u stanju da izleči mnoge zdravstvene probleme, čak i one najteže, poput karcinoma.

Ovaj organski proizvod je ukusan, sa kremastom površinom i izgledom podseća na "bodljikavi limun". Lokalni stanovnici predela Amazona koriste lišće i koru kako bi pravili čaj koji se koristi za tretiranje problema sa jetrom, bolova u zglobovima i dijabetesa.

Za graviolu se smatra da je 10.000 puta jača od hemioterapije, jer ubija opasne ćelije, zbog čega se u suštini ona ističe među sredstvima za uništavanje infekcija današnjice.

Kao što su istakle pojedine administrativne organizacije, graviola nudi asortiman lekovitih svojstava koja poboljšavaju zdravlje organizma. Bogata je vitaminima i mineralima i brojnim suplementima koji imaju dobra dejstva na zdravlje čoveka.

Najlekovitija biljka raste nam u dvorištu: Koren leči rak, list čisti organizam, a cvet daje snagu!

Ovo su neka od lekovitih dejstava koja graviola ima na naše telo:

- Poboljšava protok krvi u telu

- Štiti organizam i brani ga od fatalnih zaraza

- Obnavlja ćelije

- Bori se protiv starenja

- Pomaže kod poremećaja limfnog sistema

- Podržava ključnu vitalnost i usmerava psihu ka pozitivnijem životu

Psiha strada prva, telo propada: Kako da istrenirate mozak da prestane da brine!

Graviola i antikancerogene studije

Graviola još uvek tek treba da prođe kroz veliki broj ispitivanja i istraživanja. Za sad se samo pregledao efekat na lošim ćelijama u epruveti, klinička studija još nije sprovedena. Najbolja i najopširnija studija antikancerogenog efekta graviole potiče sa Fakulteta za farmaciju i farmakologiju, na Univerzitetu u Purduu.

Ova ustanova je potrošila milione proučavajući graviolu (i druge biljke koje negativno utiču na razvoj kancera, kao i komparativne poput asimine koja sadrži veću količinu tih mešavina) i na kraju je došla do ohrabrujućih zaključaka: činilo se da mešavine intenzivno sprečavaju razvoj ćelija tumora, dok zdrave ćelije ostaju netaknute.

Na žalost ne postoje dokazi dugoročnog testiranja efekta graviole na ljudima kada se govori o sprečavanju razvoja tumora i odbrane infekcija.

Mora se napomenuti da ukoliko planirate da koristite graviolu kao intenzivan i redovan lek, preporučljivo je da se pre toga konsultujete sa lekarom.

Od čega čuvarkuća stvarno može da sačuva: Menja gomilu lekova, uvek je treba imati u kući!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs