Paradoks

Šokantno otkriće naučnika: Ovo stanje tela može da izleči, ali i da izazove rak!

Još jedan dokaz da su određene promene u ishrani najefikasniji i najzdraviji metod eliminisanja karcinoma i mogućeg rizika od oboljenja

Medicina
Autor:
Foto: Profimedia

Naučnici su otkrili jedan definitivan uzrok karcinoma. Ono što je interesantnije je to što to istovremeno može da bude i lek!

 

Rezultati su pokazali da je acidična (kisela) krv savršeno tlo za razvoj kancerogenih ćelija. Karcinom se hrani glukozom koje naše telo unese i razvija se u acidičnom okruženju koje stvaramo. Održavanjem blago alkalnog okruženja ćelije karcinoma tokom vremena odumiru, tako da zapravo vi time sprečavate razvoj karcinoma i drugih potencijalnih bolesti.

 

Zbog toga su određene promene u ishrani najefikasniji i najzdraviji metod eliminisanja karcinoma i mogućeg rizika od oboljenja.

 

Ovo je kratka lista pojedinih acidičnih i alkalnih namirnica, stoga možete napraviti svoj izbor u pogledu sprečavanja i tretiranja karcinoma.

 

Acidične namirnice

- Kukuruz

- Sočivo

- Šljive

- Suve šljive

- Zrnevlje

- Leblebija

- Sve vrste mesa

- Sve vrste sireva i mlečnih proizvoda

 

Kad telo napadnu žestoke bolesti: Namirnice koje sadrže OVO suzbijaju Alchajmera, dijabetes, rak!

foto: Shutterstock

Alkalne (bazne) namirnice

- Brokoli

- Šargarepa

- Prokelj

- Beli luk

- Fermentisano povrće

- Zelena boranija

- Grašak

- Kelj

- Spanać

- Paradajz

 

Kiselost i alkalnost supstance se meri pH skalom koja varira od 0 do 14. Vrednost pH od 0 do 7 je kisela, dok je svaka veća vrednost alkalna ili srednja.

 

Kancerogene ćelije ne mogu da prežive ukoliko je vaša pH vrednost iznad 7,5. Karcinom je metabolična bolest i često je rezultat loše i nepravilne ishrane. Kancerogene ćelije bukvalno jedu glukozu i dišu kiselinu. Glukoza je zapravo šećer. Većina namirnica koje jedete redovno su vrlo acidične i povećavaju nivo glukoze u vašem telu.

 

Prvi znak da će mladež postati zloćudni karcinom: Jedini siguran način da sprečite rak kože!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs