Strašno

Očajna majka otkrila tragediju: Ćerku (20) joj ubio dečko jednim poljupcem! (FOTO)

Poljubili su se za laku noć, a Mirijam je brzo počela da se guši i njeno stanje se brzo pogoršalo
Medicina
00:06h Autor:
Očajna majka otkrila tragediju: Ćerku (20) joj ubio dečko jednim poljupcem! (FOTO)
Foto: Facebook / Myriam.dlemay

Skrhana majka podilila je tragičnu priču kako bi upozorila druge – njena 20-godišnja ćerka je umrla jer ju je novi dečko poljubio za laku noć – a nije znao za njenu tešku alergiju na kikiriki.

Mirijam Dukr-Lemej bila je na žurci, nakon koje je otišla s momkom njegovoj kući. Pre nego što su otišli na spavanje, on je sebi napravio sendvič sa puterom od kikirikija. Ona to nije znala, niti je stigla da mu kaže za svoju tešku alergiju, prenosi Mirror.

<\/div>

Poljubili su se za laku noć. Mirijam je brzo počela da se guši, a kako nije imala svoju injekciju adrenalina, stanje je počelo brzo da se pogoršava. Pitala ga je da li je jeo kikiriki, a kada je rekao da jeste, rekla mu je da odmah zove hitnu pomoć. Već za osam minuta hitna je bila tamo, ali Mirijam je u kolima doživela kardiogeni šok. Lekari u bolnici su je oživeli, ali zbog potpunog nedostatka kiseonika, mozak je već previše stradao. Preminula je iste noći.

Nepažnja je koštala života: Devojka (21) pojela čokoladicu posle vežbanja i umrla! (FOTO)

<\/div>

Tragedija se desila 2012. godine, izveštaj mrtvozornika objavljen je 2014. ali tek sada je njena majka skupila snage da progovori o smrti svoje ćerke kako bi upozorila druge. Rekla je da joj je ćerka dan pre kobnog poljupca rekla za novog momka u kojeg se zaljubila.

"To je bilo prvi put da sam je videla s takvim sjajem u očima. Nažalost, nije stigla da mu kaže za svoju alergiju", izjavila je Mišelin Dukr. Primarijus doktor Kristin Mekasker s odeljenja za alergologiju i imunologiju u dečjoj bolnici u Montrealu upozorava da tragovi alergena mogu da ostanu u pljuvački i satima nakon jela.

"Zato uvek i svuda morate da nosite svoju injekciju adrenalina, čak i ako vam je teško", odlučna je lekarka.

Ćerka (15) im poginula na stravičan način: Ova tragedija je mogla biti sprečena! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs