Fenomen češći u mlađem uzrastu

Uznemirujuće ispovesti mesečara: Uzela sam nož, sledećeg jutra se ničega nisam sećala!

Dok sam mesečarila uzela sam nož i pomorandžu, ogulila je i pojela. Sledećeg jutra se nisam ničega sećala, ali mi je porodica rekla šta se desilo, priznala je jedna žena
Medicina
22:34h Autor:
Uznemirujuće ispovesti mesečara: Uzela sam nož, sledećeg jutra se ničega nisam sećala!
Foto: Shutterstock

Skoro 30 odsto ljudi mesečarilo je u nekom periodu svog života. Mesečarenje je češće u detinjstvu, a s godinama se smanjuje. Četvrtina odraslih priznala je da su kao deca redovno hodali u snu, ali da u odraslom dobu nisu s tim imali problema. Međutim, neke od njih još uvek muči mesečarenje, a svoje epizode su podelili na The Huffington Post-u.

1. Kad sam pod velikim stresom, osim što mesečarim, skrivam stvari koje su mi neophodne za posao. Vremenom ih ipak pronađem.

2. Tolom mesečarenja sam znala da progledam, ali nisam znala šta se, ni zašto događa. Najopasnije iskustvo mi je bilo kada sam se u snu vozila i odjednom sam se probudila na parkingu lokalnog restorana.

6 stvari koje vam niko nikada nije rekao o mesečarenju!

3. Dok sam mesečarila uzela sam nož i pomorandžu, ogulila je i pojela. Sledećeg jutra se nisam ničega sećala, ali mi je porodica rekla šta se desilo.

4. Kad sam bila mala, mesečarila sam i pokušavala da izađem iz kuće. Najgore je što je to bilo noću, pa je moja mama morala da stavi brave na vrata koje ja ne mogu da dohvatim.

5. Mesečario sam u kuhinji, uzeo kašiku putera od kikirikija, pojeo i vratio se nazad u krevet.

7 čudnih stvari u vezi sa spavanjem: Probudite se usred seksa, osećaj da padate ili pričate u snu

6. Radila sam kao dadilja i pazila na decu iz komšiluka. Mesečarila sam do svoje kuće i zaspala u svom krevetu.

7. Moja ćerka je mesečarila tokom srednje škole zbog velikog stresa. Ustala bi iz kreveta i okupala se u snu.

8. Moja sestra se vratila iz izlaska, a ja sam mesečarila. Ustala sam s kauča, pobegla s ćebetom u kuhinju i sklupčala se u fetalnom položaju.

Uljez u krevetu: Mužu slomila nos jer je ružno sanjala!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs