pre i posle

ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO POZNATE ŽENE: Ko je zavisan od OPERACIJA, a čije su gotovo neprimetne

Plastični hirurg dr Čarls Li otkrio je šta poznate žene opersiale

Medicina
00:14h Autor:
ESTETSKI HIRURG RASKRINKAO POZNATE ŽENE: Ko je zavisan od OPERACIJA, a čije su gotovo neprimetne
Šta su svetske zvezde radile na svom licu, Foto: Printscreen/drlee90210

Dr Li nije izvodio zahvate zvezda o kojima govori, ali je stručan kad su u pitanju fejsliftinzi, liposukcije i fileri.

U seriji videa objavljenih na TikToku on analizira „pre i posle“ fotke Kendal Džener, Arijane Grande, Kloi Kardašijan.

Arijana Grande

Dr Li je upoređivao Arijaninu fotku u 27. i 15. godini života i misli da je podizala obrve, gornje kapke, operisala je i nos i bradu. I Arijana Grande je rekla da nije posećivala plastičara i da se transformisala posle puberteta.

Kloi Kardašijan

Dr Li kaže da je Kloi imala gomilu zahvata ali se divi njenom izgledu. Čini mu se da je radila čelo, kapke, iskosila je oči, vadila je masnoću iz obraza, imala je liposukciju vrata, operisala bradu, nos nekoliko puta, ima filere u usnama.

Demi Mur

Dr Li je u januaru komentarisao navodni fejslifting glumice i to posle Fendi revije kad su se obožavaoci masovno zapitali – šta se desilo Demi Mur. Imala je klasične “džoker linije” posle fejsliftinga. Te linije se javljaju kod pacijenata koji imaju rizičnu anatomiju, posebno kod onih sa ravnim, velikim obrazima.

Demi i dalje negira da je bilo šta popravljala na licu, a 2019. je izjavila da je užasno nervira što ljudi pričaju o tome koliko je potrošila na plastičnu hirurgiju.

Kendel Džener

“Vidim da je podizala obrve, to je možda bio deo procedure u kojoj su joj iskosili oči i podigli kapke”, kaže dr Li. On misli da je Kendal operisala i nos, ali to nije sve.

“Ona ima prelepe zube, mislim da je verovatno stavljala filere u usne, ubrizgavala je botoks i neke druge filere u lice. Uprkos svemu – slažem se da je ona Kardašijanka koja izgleda najprirodnije”, zaključio je.

1 / 11 Foto: Profimedia

Dr Li ističe da je u Holivudu potpuno normalno da se zvezde "ulepšavaju".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs