pogledajte

URADILA PREKO 50 PLASTIČNIH OPERACIJA, PA ZAVRŠILA U GINISOVOJ KNJIZI: Glavni cilj joj je bio da izgleda PRIDODNO

Plastične operacije postale su sastavni deo života Sindi Džekson

Zanimljivosti
Autor:
URADILA PREKO 50 PLASTIČNIH OPERACIJA, PA ZAVRŠILA U GINISOVOJ KNJIZI: Glavni cilj joj je bio da izgleda PRIDODNO
Foto: Printscreen Youtube / Sky News

Sindi Džekson upisala se u knjigu Ginisovih rekorda kao žena sa najviše plastičnih operacija. Naime, ona je oborila rekord, uradivši preko 50 plastičnih operacija, koje su je koštale više od 100 hiljada dolara.

Sindi ima 66 godina, a njen osnovni cilj bio je da naglasi svoju prirodnu lepotu. Pre operacija, ona je takođe posedovala prirodnu lepotu, ali joj to nije bilo dovoljno, želela je nešto više. Želela je da ljudima zastane dah kada je vide.

Od 1987. imala je 14 operacija, uključujući tri podizanja lica, dve operacije nosa, implantate u obrazima i korekciju podbratka. Podvrgnula se i nizu nehirurških zahvata, poput hemijskih pilinga i trajne šminke.

“Ne mogu se setiti svih operacija. To je kao da nekoga pitate koliko su se puta šišali u poslednjih 30 godina. Više neću službeno objavljivati svoje operacije jer mi je dosta toga da sam poznata kao Barbi lutka. Ne želim biti uključena u takmičenje. Mislim da neki ljudi, poput Rodriga, odlaze na zahvate samo kako bi srušili rekord", izjavila je Sindi.

sindi džekson, Živa Barbika
foto: Profimedia

" Za mene su operacije koje izgledaju neprirodno neuspešne" – zaključila je Sindi.

Ključna stvar koja ju je naterala da se podvrgne silnim zahvatima bilo je nisko samopouzdanje.

"Znaš, Sindi, kad se nasmeješ, sa strane izgleda kao da ti se nos i brada skoro spoje", bio je komenatr jednog dečka, koji je mnogo uticaso na njeno samopouzdanje.

Istakla je da je imala žarku želju da to promeni. Nakon očeve smrti, nasledila je novac, te je to bila prilika da se upusti u avanturu sa hiruškim zahvatima. Tvrdi da je bila vrlo oprezna, te da nije htela da preteruje.

"Sve sam učinila da izgledam mlađe, da izgledam bolje, a ruke su me izneverile. Imala sam izražene vene i ligamente, a sada se uopšte ne vide" - rekla je ona.

Ona se danas uspešno bavi antiejdžingom, radeći kao savetnik za antiejdž plastičnu hirurgiju. Da je postala pravi stručnjak kada je ova oblast u pitnju, govori i činjenica da je napisala dve knjige iz pomenute oblasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs