jedva izvukla živu glavu

MAJA ŽEŽELJ O ŽIVOTNOJ DRAMI: 2 puta su morali da me operišu u 2 dana! Bio je život u pitanju!

Poznato tv lice ponovo se suočila sa zdravstvenim problemima

Medicina
11:06h Autor:
MAJA ŽEŽELJ O ŽIVOTNOJ DRAMI: 2 puta su morali da me operišu u 2 dana! Bio je život u pitanju!
Foto: PrintscreenJutjub/RTS Ordinacija - Zvanični kanal

Voditeljka Maja Žeželj (56) svojevremeno je jedva izvukla živu glavu kada je zbog teške sepse bila u komi 40 dana, a tokom korone doktori ponovo spasli život.

Naime, Maja je u intervjuu za Hello ispričala kroz kakve zdravstvene probleme je prošla.

"Tokom korone ljudi iz bolnice “Dragiše Mišović”, koji su mi ponovo spasli život, pitali su me: “Možete li vi da se nekada normalno razbolite”? Bio je život u pitanju, jer mi se u drugoj nedelji kovida desila gangrena slepog creva, a budući da sam u prvoj nedelji pila veće količine aspirina, posle operacije je nastupilo unutrašnje krvarenje. Zbog toga su dva puta morali da me operišu u dva dana. Dve totalne anestezije u 48 sati nisu baš nešto najbolje što može da vam se desi, ali lekari su, srećom na vreme, prepoznali problem i odreagovali", ispričala je Maja i dodala:

"Nikad nisam razmišljala u stilu “zašto baš meni”, jer “a, što nekome drugome”? Nema ni onoga “zašto baš sad” jer je jedini mogući odgovor – eto, desilo se. Nema pitanja ni tapkanja u mestu, već ustaneš, otreseš prašinu s kolena, zakrpiš se i ideš dalje. Bilo je smešno kada je Lena, kad sam otišla da operišem slepo crevo, pitala: “Pa, hoće li joj ostati nešto u stomaku?”, jer smo krenuli da vadimo jedno po jedno.

Na pitanje koliko su je menjale te dramatične situacije, Maja je rekla:

"To je život… Vrednosne skale su mi se sigurno pomerile. Prioriteti su mi, verovatno, drugačiji nego što bi bili da se sve to nije desilo, ali imam utisak da su mi na to “neću da se nerviram” više uticale godine nego sudar, sepsa, slepo crevo".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs