NIŠTA NIJE NEMOGUĆE

Ona je doktorka sa samo jednom misijom, spašavanje tuđih života: Do sad je izlečila hiljade njih od najtežih bolesti!

Moj najveći uspeh su izlečeni pacijenti. Zahvaljuući njoj mnogi ljudi širom sveta su dobili drugu šansu za život

Medicina
Autor:
Ona je doktorka sa samo jednom misijom, spašavanje tuđih života: Do sad je izlečila hiljade njih od najtežih bolesti!
ilustracija, Foto: Shuterstock

Samo razumevanjem uzroka bolesti i promenom stava prema sebi, možemo pomoći svom telu. Tako kaže Nona Brener, tvorac neobičnog centra za pomlađivanje i zdravlje.

Ona je rešila da svoj život posveti spašavanju tuđih života. U njenom centru zdravlja koji se nalazi na Alpima svaki pacijent ima njenu potpunu posvećenost.

Ceo koncept je osmišljen za najviše 4 osobe koje mogu da budu gosti centa u istom trenutku. Mnoge poznate zvezde su takođe bile u njenoj maloj klinici gde su uspele da prebrode velike zdravstvene probleme.

"Posao lekara je da osigura zdravlje pacijenta. U staroj Kini, lekar je plaćen jedino ako je njegov pacijent zdrav i pun snage. Ako je njegovo zdravstveno stanje značajno narušeno, to znači da doktor nije dovoljno stručan."

Ona je završila medicinski fakultet i godinama radila u klinici za psihoterapiju, da bi nakon nekog vremena rešila da napusti ovaj posao i krene u misiju spašavanja tuđih života.

"U mom cnetru se kombinuje nauka sa raznim drugim metodama. Moj cilj je da spasem živote i to pokušavam na sve moguće načine."

Ona je i sama prošla kroz težak period kada joj je kao studentkinji dijagnostifikovano nekoliko bolesti. "Lekari su pokušali da me leče, ali ne previše uspešno. Želela sam da budem zdrava i tražila sam nekoga ko bi mi mogao pomoći, pa sam tako srela učitelja sa Tibeta."

On mi je u jednoj rečenici objasnio čitavu suštinu izulečenja. Lečenje je beskorisno ukoliko ne promeniš pogled i stav prema svojoj bolesti. Zahvaljujući njemu, ja sam danas potpuno zdrava osoba.

Duša, telo i um moraju da budu u harmoniji kako bi sve finkcionisalo dobro.

Naše telo je jedinstven sistem koji se sam programira. Naše ćelije znaju kako same da se oporave, ali samo ako čvrsto verujemo u njihov oporavak.

Ona ne tvrdi da se sve bolesti leče smao pozitivnim mislima, ali oni su osnova i temelj svakog oporavka. Ukoliko stalno sažaljevate sebe, dozvoljavate da bolest napreduje i uništava vas iz dana u dan. Za takvo ponašanje ona ne pronalazi opravdanje. Čovek je poslat na ovaj svet kakao bi se borio, ukoliko ste dovoljno jaki i istrenirate psihu izaćićete iz te borbe kao pobednik.

"Osnovna stvar kod principa koji ja zagovaram je da se pre svega povrati zdravlje čitavog organizma i da to bude primarno lečenje, a ne da se usresredimo samo na lečenje trenutne bolesti."

Bilo koja bolest nije samo skup simptoma, ona pre svega zavisi od našeg mentalnog stanja. Simptomi se javljaju kada ne tretiramo pravilno sebe i ne čuvamo zdravlje psihe i tela.

Ne tražite krivice, ne nakupljajte bes u sebi zbog situacije koja vas je zadesila, zaboravite sve i počnite izpočetka. Ako ne promenite sve navike iz korena, lečenje simptoma bolesti neće imati efekta.

Kada mentalna snaga opadne, postajemo taoci bolesti i padamo u začarani krug, a on se prekida pozitivnim stavom. Lek za svaku bolest se nalazi u našoj glavi.

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs