Monah otkriva

Kad organizam počne da se sveti: Ovo je koren svih problema sa zdravljem!

Rešenje je veoma jednostavno

Medicina 28.03.2019. - 11:11h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Profimedia

Dok ste mladi vi sigurno ne primećujete koliko izostanak fizičke aktivnosti utiče na telo, ali vremenom, telo će početi da vam sveti, piše Stil.kurir.rs. I to vam se nimalo neće dopasti, tvrdi monah Vadim Tunejev.

 

Ipak, tvrdi on, to nesvesno ignorisanje zadržava se u umu, a stres se samo nakuplja. Kada se tome dodaju i nezaobilazni stresovi kojima smo neprestano izloženi tokom života, telo se razboljeva jer taj stres nikuda ne izlazi, a Tunejev tvrdi da ga se najuspešnije možete rešiti dobrim preznojavanjem.

 

"Fizički stres eliminiše mentalni, a znoj izbacuje fizički stres", kaže monah. 

 

On tvrdi i da sve što vam se loše dešava u životu možete da rešite vežbanjem. Na primer, ako ste na nekoga ljuti, ne treba sa njim da se svađate. Da biste izbacili bes i ostale negativne emocije iz sebe, trenirajte tako da se dobro oznojite, pa ćete kasnije biti u stanju da vodite konstruktivan razgovor koji će rešiti problem, umesto da jedno drugo podbadate, peckate, provocirate, vičete ili vređate.

 

Što vam je život stresniji, sve više treba da vežbate, a ako ste od retkih srećnika koji vode mirnu svakodnevicu, neka to bude bar dva puta nedeljno, kako biste sprečili bolesti.

Vadim Tunejev rođen je pod imenom Bakti Vigjan Gosvami Maharad. Rođen je u Taškentu, glavnom gradu Uzbekistana. Vođa je hinduističkog vaišnavizma i vođa pokreta Hare Krišne u Moskvi. Visoko obrazovanje stekao je na Univerzitetu u Moskvi, a zamonašio se pre 18 godina.

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...