probajte

TRIK UZ KOJI ĆE VAŠ FRANCUSKI MANIKIR UVEK SAVRŠENO ISPASTI – I TO KOD KUĆE: Ovo morate da probate! (VIDEO)

Tokom poslednjih nekoliko godina, TikTok je postao neograničeni izvor saveta i trikova za naš svakodnevni život. Neki od njih zaista rade, a drugi su apsolutna katastrofa. Ovaj radi!

Nega
Autor:
TRIK UZ KOJI ĆE VAŠ FRANCUSKI MANIKIR UVEK SAVRŠENO ISPASTI – I TO KOD KUĆE: Ovo morate da probate! (VIDEO)
Foto: Instagram / harrietwestmoreland

Saveti koje postavljaju korisnici društvenih mreža ponekad nas ostavljaju skeptičnima i često ne znamo da li će neki trik ispuniti naša očekivanja. S obzirom na to, eksperimentisanje bjuti trikovima može biti veoma zabavno. Ako tome dodamo lakiranje noktiju kod kuće, koje može biti izvrstan način da posvetite malo vremena sebi, eksperimentisanje postaje još zabavnije. Danas je na redu francuski manikir za koji imamo genijalan trik.

Najnoviji trik koji vlada društvenim mrežama odnosi se na to kako da napravimo savršen francuski manikir bez kreiranja nepotrebnog nereda. Radi se o tehnici koja definitivno izgleda vredno da je isprobamo. Tradicionalno, francuski manikir se postiže iscrtavanjem crte uz ivicu vrha nokta željenom bojom. Kao što možete da zamslite, za to je potrebno malo vežbe ako nemate potpuno mirnu ruku. Međutim, zahvaljujući brojnim inovatorima na TikToku, obožavatelji francuskog manikira pronašli su način za kreiranje savršene linije apsolutno svaki put.

Brojne bjuti entuzijastkinje kreiraju francuski manikir koristeći silikonske sunđere ili bjuti blender. Na njih nanesu lak za nokte, potom utiskuju nokte ravnomerno u lak i to je to – savršen francuski manikir je kreiran. Neki su postali kreativni eksperimentišići sa šarenim varijacijama dvostrukog francuskog manikiraa. Čak su se i profesionalni tehničari složili s tim da ovaj trik zaista radi i to sa svim formulama lakova i gelova za nokte.

Ovaj viralni video je pogodan za početnike i prilično ga je lako napraviti kod kuće jer ne završava po celoj koži oko vaših noktiju. To je definitivno veliki bonus. Uz to, ne morate imati niti jako duge nokte da biste uspešno izvele ovaj trik. Potrebno je samo naneti dovoljno laka za nokte na sunđer. Takođe, važno je da ga nanesete u ravnomernom sloju. Potom, umesto da ‘uranjate’ nokat u sredinu ‘lokvice’ laka na sunđeru, želite svoj nokat da postavite na ivicu laka. Na ovaj način vam lak neće dospeti ispod noktiju i na kožu oko njih. Uz ovaj trik začas ćete kreirati manikir koje nisu ništa manje lepi od onih koje možete dobiti u salonu.

U nastavku možete videti kako je kreiraju brojne bjuti entuzijastkinje na TikToku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs