GLAMUROZNE, A LAKE ZA PRAVLJENJE

5 FENOMENALNIH FRIZURA, KOJE MOŽETE NAPRAVITI ZA 5 MINUTA: Ideje sa kojima nema greške!(FOTO)

Za samo par minuta i bez imalo muke, imaćete besprekornu frizuru!

Nega
17:48h Autor:
5 FENOMENALNIH FRIZURA, KOJE MOŽETE NAPRAVITI ZA 5 MINUTA: Ideje sa kojima nema greške!(FOTO)
Foto: Shuterstock

Svi znamo da zaposlenim ženama nije lako da usklade sve obaveze,a to svakao uključuje i brigu o svom izgledu. To se posebno odnosi na kosu, jer nekao važi pravilo da - ukoliko nemate sređenu frizuru, sve ostalo vam je džaba.

Upravo iz tog razloga donosimo vam pet sjajnih predloga za frizure koje možete bez muke da napravite same kod kuće, a izgledaju kao iz frizerskog salona.

Naravno, u pitanju su bezvremenska punđe - frizure koje možete primeniti za sve prilike.

Ukoliko nemate mnogo vremena, ove punđe mogu da budu savršeno rešenje da do dobro stilizovane kose stignete za tili čas.

Uz malo mašte, sitne ukrase, zanimljive gumice i ukosnice i najobičnija, na brzinu smotana punđa ili zavezan rep, izgledaće savršeno.

Ukoliko želite da frizuru napravite za pet minuta, a da izgledate otmeno pogledajte naše predloge.

1. Punđa sa gumicom od satena

Gumice koje su presvučene satenom dobro su rešenje da kosa vezana u rep, ali i niska punđa izgledaju otmeno.

2. Ukosnica sa biserom

Pokupljena kosa koju ste ukrasili šnalom, na kojoj je samo jedan biser izgledaće elegantno i nežno. Ova frizura pogodna je i za večernje izlaske.

3. Zanimljivi cvetni detalji u kosi

Kosa skupljena u neobaveznu punđu, ukrašena cvetnim detaljima, daće vam romantičan izgled. Ovakva frizura se veoma lako oblikuje, a možete je poneti na gotovo bilo koji događaja, pa i na posao. Za ovu frizuru dovoljno je samo da kosu upletete u ležernu pletenicu, zatim je savijete u punđu (bez previše zatezanja) i sve što preostaje je da izaberete ukras.

4. Neobavezna frizura

Ova takozvana polu-punđa je najjednostavnija za pravljenje. Podigite samo polovinu kose, uvijte i zakačite efektnom šnalom, a ostatak ostavite da slobodno pada. Ovako neobaveznoj frizuri dodajte elegantnu šnalu, i ona će automatski dobiti na glamuroznosti.

5. Za svečanu priliku i večernji izlazak

Zaista nije neophodno da dajete ogroman novac za frizera, kada idete na neki svečani događaj, jer uz malo mašte možete vrlo lako kreirati savršenu frizuru za izlazak, venčanje, koktel...Sa biserima ili nekim sličnim ukrasima razbacanim po punđi, vaša frizura izgledaće svečano, ali i moderno - bilo da se odlučite za punđu ili rep. Za ovu frizuru potrebno je da kosu blago uvijete presom, zakačite u rep, a zatim jednim pramenom obmotate vrh repa. Sve što ostaje je da se odlučite za ukras za kosu koji će upotpuniti efekat!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Frizure