NOVI TREND

DIVLJE OBRVE SU TREND BROJ JEDAN OVOG LETA: Da li biste ih vi nosili?(FOTO/VIDEO)

Novi modni trend ćete ili mrzeti ili obožavati!

Nega
Autor:
DIVLJE OBRVE SU TREND BROJ JEDAN OVOG LETA: Da li biste ih vi nosili?(FOTO/VIDEO)
Foto: Shutterstock

Pre nego što rezervišete sledeći termin za oblikovanje obrva, možda ćete hteti da pružite još jednu priliku svojim prirodnim obrvama, jer jedan od ogromnih trendova koji će ovog leta vladati su "divlje obrve", piše miss7.24sata.hr.

Prema popularnim mejk ap umetnicima Niki Volf i Emi Čen, duge, neposlušne, neuredne obrve novi su apsolutni trend. A dobra vest je da sav taj ekstra rast novih, neposlušnih obrva koji uporno rastu sada možemo dobro iskoristiti u ovom trendu. Možda zvuči prilično divlje (doslovno), ali to je kombinacija koja posebno dobro deluje kad je ostatak šminke oštar i uglađen, kako bi se uravnotežio celokupni izgled.

Zamislite to kao da pogodite onu pravu kombinaciju između prirodnog i opuštenog izgleda sa nekoliko doteranih detalja.

Budući da svi već znamo da su obrve sestre, ali ne bliznakinje, divlje obrve prikazuju individualnost svake naše obrve i cene svaku dlaku bez obzira radi li se o maloj šiljatoj dlačici koja je opet izrasla ili o velikoj dugoj koju ste preskočili da počupate.

Sad kad naše obrve preuzimaju još veću ulogu u našem mejk ap-u, to je odličan način za dodavanje karaktera. Najbolje je to što su ovakve obrve upravo u trendu.

Obratite pažnju: četkica na kraju olovke za obrve najvažniji je detalj za oblikovanje ovog izgleda. Možete se pridržavati jednostavnog češljanja obrva kako bi ih postavili na mesto (fiksirali) s malo gela za obrve. Takođe, možete popuniti praznine vrlo minimalnim potezima, šminkom. Smanjite količinu proizvoda na početku obrve na minimum, jer tu može izgledati najočitije. Što se tiče kraja obrve, ako dlake izgledaju pomalo neuredno, znak je da sve radite kako treba.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs