probajte

5 FRIZURA KOJE MOŽETE ISPROBATI BEZ ODLASKA KOD FRIZERA: Došle su pravo s modnih pisti, prave se za čas! (FOTO)

Za novu sezonu mnogi često biraju i novu frizuru.

Nega
Autor:
5 FRIZURA KOJE MOŽETE ISPROBATI BEZ ODLASKA KOD FRIZERA: Došle su pravo s modnih pisti, prave se za čas! (FOTO)
Instagram / _hollyt, Foto: Instagram / _hollyt

Međutim, to ne mora znači da nužno morate zakaziti i termin u frizerskom salonu, već novu frizuru možete napraviti i u kućnoj radinosti. Pritom ne mislimo na novu dužinu kose, već na nekoliko trikova koje smo pozajmili od influenserki sa street style-a i društvenih mreža, a istakle su se kao vrlo trendi izbor. U nastavku donosimo nekoliko odličnih frizura koji nose epitet najpopularnijih za nadolazeće dane.

NISKI KONJSKI REP

Rep više nije rezervisan za ležerna i sportska događanja, već ga žene nose kao frizuru u svakodnevnim prilikama poput odlaska na posao, ali i u formalnijim prilikama. Na društvenim mrežama možemo videti sve više street style fotografija na kojima trendseterke nose niski rep. On dolazi u jako opuštenoj verziji, a stilizovan je jednostavnim ukosnicama. Ako želite elegantniji utisak, niski rep možete začešljati i zalizati pa ukrasiti upečatljivom ukosnicom.

NISKA PUNĐA

Isto kao i rep, ni punđa više nije rezervisana isključivo za ležerne prilike, već izvrsno izgleda u svim kombinacijama, a najpopularnija je ona u potpunosi razbarušena i pričvrsnuta upečatljivom šnalom.

RAZDELJAK PO SREDINI

Strogi razdeljak po sredini prvo smo videli na modnim pistama na revijama Filipa Lima, En Demolmister i Sintije Rauli, a trendseterke su ovakvu frizuru odmah prihvatile pa je nose na svoj način u nekoliko varijanti. Jedna od najpopularnijih je ona u kojoj dolazi do igre različitih tekstura – uz vlasište je ravnija, a prema vrhovima se stvaraju talasi i postaje razigranija.

TALASI U DUGAČKOJ KOSI

Razbarušeni talasi nisu više rezervisani samo za bob i lob, već se sve više nose i na dugačkoj kosi, a frizeri kažu da kroz ovakvo stilizovanje provlači tipičan pariški vajb jer se dobija neuredan i ležeran efekat. Ako se odlučite za ovakvu frizuru, u bjuti rutinu ubacite regenerator za kosu koji će pomoći da kovrdže održava zdravim i lepim.

SLOJEVITI BOB

Bob s dodatkom teksture već je nekoliko sezona jedna od najpopularnijih frizura, a u kućnoj se radinosti vrlo lako može postići uz peglu za kosu ili figaro. Bez obzira na dužinu boba i prirodnu gustoću ili teksturu kose, slojevi u kosi će je dodatno oživeti i dati potrebnu dozu volumena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs