Inspiracija za proleće

7 NAJBOLJIH FRIZURA ZA ŽENE U TRIDESETIM: Istaknite najlepše na vašem licu! (FOTO)

Trendi frizure koje su najveći hit, a odlično stoje damama u tridesetim

Nega
Autor:
7 NAJBOLJIH FRIZURA ZA ŽENE U TRIDESETIM: Istaknite najlepše na vašem licu! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Stroga pravila zapravo ne postoje i bez obzira na godine u kojima se nalazite, imate pravo da nosite frizuru kakvu želite. Tako je i u tridesetim. Opcija je puno, stilovima nema kraja i postoji čitav niz varijacija popularnih frizura koje možete isprobati.

Ipak, postoje neke frizure kojima žena u tridesetima daju prednost pred drugima. Ovih sedam mogu da vam posluže kao inspiracija:

1. Talasasti bob srednje dužine

Ovaj bob odličan je za one koji ne žele da imaju previše gnjavaže s frizurom ujutro. Ovu varijaciju boba nose i brojne zvezde. Njegova dužina dovoljna je i da podignete kosu kada vam dosadi da je nosite puštenu.

2. Kratak piksi

Postoji neka tajna veza između starenja i šišanja na kratko, a kratka, ali istovremeno moderna frizura definitivno je piksi. Zato, ako spadate u grupu onih koji su u tridesetima poželeli da skrate kosu, razmislite o ovoj klasičnoj, svestranoj i šik frizuri.

3. Duga slojevito ošišana kosa

Na listama popularnosti slojevito ošišana kosa uvek ima svoje sigurno mesto. Slojevito šišanje svakoj kosi daje volumen.

4. Kosa do ramena sa "zavesa" šiškama

Zavjesa-šiške su veliki hit, a izgledaju super u kombinaciji s kosom dužine do ramena.

5. Talasasti lob

Ovo je frizura koja se može prilagoditi svim situacijama, od onih svakodnevnih do glamuroznih. Kada vam dosade talasi, uvek je tu opcija feniranja na ravno.

6. Duga kosa s klasičnim šiškama

Ne postoji razlog zbog kojeg bi u tridesetim trebalo da odustanete od neke frizure koja vam se sviđa. Zato ako volite dugu kosu ne postoji razlog da ona ne bude jako duga. Možete je osvežiti klasičnim šiškama koje će dodatno naglasiti vaše oči.

7. Zaobljeni bob

Ako je verovati znalcima, ova frizura jedna je od najpopularnijih među ženama u tridesetim. Radi se o frizuri koja laska ženskom licu, a istovremeno je u trendu i klasik.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs