Odlično rešenje

NE ČEKAJTE TERMIN KOD LEKARA: Zaboravite na bolove u kičmi na ovaj jednostavan i efikasan način!

Pomozite sebi

Lepi & Zdravi
Autor:
NE ČEKAJTE TERMIN KOD LEKARA: Zaboravite na bolove u kičmi na ovaj jednostavan i efikasan način!
Foto: Shuterstock

Osećate bolove u kičmi koji vam smetaju u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, pokušali ste da zakažete termin za pregled, međutim, to je sada postala nemoguća misija. Kupili ste neke lekove protiv bolova, mažete neke masti za opuštanje bolnog predela i nadate se da će bol proći. Nije isključeno da hoće, ali će se vrlo brzo i vratiti. A šta nam drugo preostaje nego da se nadamo? Postoji rešenje i to vrlo jednostavno i izuzetno efikasno!

Ukoliko imate bolove u kičmi i otežano se krećete - pojas sa ojačanjem za lumbalni deo leđa je sjajan predlog za vas. Elastični pojas dizajniran je tako da nežno drži torzo korisnika pomoću ojačanja za podršku. Pomaže u sledećim slučajevima: da uspostavi stabilnost lumbalnog dela kičme, pomaže u postoperativnnom periodu i služi kao zaštita prilikom obavljanja teških poslova. Njegova cena je 2.900 rsd, klikom OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

SpineMax proizvode protiv bolova
foto: Promo

Princip SpineMAX L6 pojasa za leđa je da drži fiziološku krivinu kičme u pravilnom položaju. Ovaj pojas redukuje pritisak gornjeg dela tela na lumbalni deo. Oslobađa bola usled oštećenih diskova u lumbalnom delu tela. Pojas sa dodatnom potporom sadrži ploču koja može da se skine, ili da se podesi u dva položaja i prilagodi različitim snagama delovanja na lumbalni deo kičme. Klikom OVDE možete kupiti pojas, po ceni od 5.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 8.500 rsd. Dostava je besplatna.

Spinemax
foto: Promo

Spinemax LD2 je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torso pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme.

Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. Klikom OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 8.900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana. Dostava je besplatna.

*Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu efikasnih rešenja protiv bolova u leđima, vratu, zglobovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs