Obratite pažnju

Odeća i obuća kojoj treba reći zbogom čim napunite 30 godina!

Još uvek nam nije jasno zašto baš 30. rođendan toliko utiče na naše stanje uma, ali tako je

Moda
Autor:
Odeća i obuća kojoj treba reći zbogom čim napunite 30 godina!
Foto: Shutterstock

Još uvek nam nije jasno zašto baš 30. rođendan toliko utiče na naše stanje uma. Upravo u tom trenutku često prestajemo da budemo robovi loših navika i odluka, a u kategoriju loših odluka ulaze i određeni modni odabiri. U nastavku proverite šta bi to trebalo da izbacimo iz svog garderobera nakon30. godine života.

1. Odeća u kojoj se ne osećate dobro

Nije važno da li se ona sviđa drugima, ključno je da li se sviđa vama. Ako se u određenim odevnim komadima jednostavno ne osećate dobro, onda ih se rešite.

Nemojte se siliti ni na nošenje trendi odeće koja zapravo uopšte ne odgovara vašem ličnom ukusu. Tridesete su savršeno razdoblje da definišete svoj stil i ugodite sebi kad je reč o modi. Dobro sačuvanu odeću uvek možete da donirate i tako usrećite nekoga drugog.

2. Odeća koja vam vidno loše stoji

Pantalone iz kojih kipimo na sve strane premale za broj ili dva nikako nisu dobar odabir. Nema tog odevnog komada ili dodatka koji će ih zakamuflirati ili ulepšati. Odeća u neodgovarajućem konfekcijskom broju jednostavno na nama ne izgleda dobro.

Još jedan problem su i prastari komadi koje čuvamo u ormaru u nadi da ćemo jednog dana opet stati u nju, a jako dobro znamo da se više nećemo vratiti na težinu s kojom smo mogli da ih nosimo. Ne zatrpavajte ormar beskorisnom odećom koju ne nosite, a iz njega izbacite i komade koji ne laskaju vašoj figuri.

3. "Bolna" obuća

Ima lepih štikli s visokom potpeticom u kojima nam noge neće stradati, ali to nas nije sprečilo da većinu dvadesetih provedemo u neudobnim modelima koji uzrokuju bol i žuljeve.

Isto važi i za obuću potpuno ravnih potplata koja uzrokuje spuštanje stopala i ostale ortopedske probleme. Rešite se obuće koja šteti zdravlju vaših nogu jer su tridesete životni period kada moramo prestati da patimo za lepotu i izgled.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs