Trendi i udobno

Zimski trend broj 1 u odevanju: Komplete od pletiva nosićemo u svakoj prilici! (FOTO)

Savršen stajling za svaku zimsku priliku

Moda
Autor:
Zimski trend broj 1 u odevanju: Komplete od pletiva nosićemo u svakoj prilici! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Svake godine, zimska sezona donosi raskošne modne trendove, odevne komade i modne dodatke. Od bogate palete boja i dezena do efektnih detalja i upečatljivih silueta, modnom zimskom sezonom uvek vladaju efektni modeli koji osvajaju na prvi pogled.

Ipak, zima u koju smo tek zakoračili biće drugačija od prošlih – kako izvan naših ormara, tako i unutra. Modne favorite tražićemo među svestranim odevnim komadima, dok ćemo savršeni autfit tražiti u spoju jednostavnosti, udobnosti i minimalno truda.

Koji se modni trend istakao kao najpoželjniji ove zime?

Osim što su nas "na prvu" osvojili svojim šarmantnim izgledom, komplete ćemo ove sezone zavoleti i zbog jednostavnosti koju unose u svakodnevno spremanje – u samo dva komada, kompleti donose savršen stajling za svaku zimsku priliku.

Zima u belom od glave do pete: Modne kombinacije koje prkose stereotipima!(FOTO)

Veliki povratak omiljenih kompleta pre nekoliko godina započeo je s ultimativnim klasikom iz sveta kompleta, jednostavnim odelom koje je u poslednjih nekoliko sezona osvojilo modni svet. Ukrašeno kariranim i prugastim dezenom ili obojeno nijansama sezone, klasično odelo transformisalo se u trendi komplet koji je prešao granice poslovne garderobe i postao naš favorit i van radnog vremena.

Ipak, ove zimske sezone u središtu modnih kolekcija i naših garderobera naći će se bitno drugačiji kompleti. Umesto njihovog najelegantnijeg izdanja, zimske kolekcije donele su komplete u njihovom najudobnijem izdanju. Kako bi stvorili savršeni zimski stajling za sezonu u kojoj ćemo većinu vremena provoditi kod kuće, modni brendovi kreirali su komplete od finog i toplog pletiva.

Odevne kombinacije Kejti Holms inspirišu žene širom sveta: U ovome leži tajna njenog stila! (FOTO)

Spoj kardigana, rolke ili pulovera i pantalona biće izbor s kojim ne možete da pogrešite kada je reč o svakodnevnim kombinacijama. Ako tražite nešto elegantnije, tu su divni kompleti koji spajaju pulover ili rolku i suknju od finog pletiva, kao i kompleti koji donose spoj kardigana i pulover-haljine.

Pogledajte u nastavku neke od najlepših načina da nosite komplete koje smo pronašli na Instagramu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs