pogledajte

MINI VAL SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Lako se stilizuje, traje i do 6 meseci! (FOTO)

Kovrdžava frizura je u poslednje vreme ponovno moderna pa se pojavljuje među top trendovima kada je reč o frizurama koje će se nositi u 2021. godini.

Nega
Autor:
MINI VAL SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Lako se stilizuje, traje i do 6 meseci! (FOTO)
Foto: Shutterstock

S obzirom na to da ponovo dolazi do uspona tretmana za kosu za koji nikada nismo mislili da će ponovo ugledati svetlo dana – mini val. Ponovno pojavljivanje ovog popularnog trenda za kosu iz 80-ih i 90-ih izazvao je naš interes nakon što smo videli kako Ema Stoun i Džejmi King prisvajaju ovaj stil.

To ga je definitivno učinilo najnovijim trendom koji treba isprobati.

Stručnjaci kažu da u zavisnosti od vrste kovrdža, mini val može da traje od tri do šest meseci. Naravno, što su kovrdže čvršće u početku, samim tim če duže i trajati.

Važno je zapamtiti da barem 48 sati nakon tretmana ne biste smeli da perete kosu. Isto tako, izbegavajte šišanje nakon tretmana jer to bi moglo da utiče na čvrstoću kovrdža. Zato je preporučljivo ošišati se pre samog tretmana. Kako bi vam kovrdže bile što lepše, dobro je uložiti u kvalitetne proizvode koji su posebno kreirani za kovrdžavu kosu.

Mini val može biti zaista nešto što će vam olakšati život i stilozavnje kose. Čak i dodavanje samo blagih talasa kosi koja je inače u potpunosti ravna može olakšati njeno ulepšavanje.

Upravo zato stručnjaci predviđaju da je ovo trend koji bi mogao još dugo da vlada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs