Probajte

Roze senka na očima je najveći trend u šminkanju: Sve je dozvoljeno, uživajte u novoj eri ženstvenosti!

Narandžasta i svetloljubičasta se već neko vreme nalaze u samom vrhu makeup trendova i bilo je samo pitanje vremena kada će im se na tom mestu pridružiti sve nijanse ružičaste, od onih hladnijih pa sve do tonova breskve.

Hair & Makeup
Autor:
Foto: Profimedia

Luisa Pika, kreativna direktorka za šminku kuće Šanel, pre nekoliko sezona napravila je mini revoluciju svojim crvenim senkama - kojima je malo je reći opsednuta - a čak je i na njihovom nalogu osvanula rečenica "Pink is the new red".

 

Neke stvari je, nažalost, teže izvesti nego reći. Ružičaste senke su, baš kao i crvene, veoma zahtevne za nositi preko dana. Svetao ten, bilo kakvo, makar i najmanje crvenilo na licu su već znak da se sa roze nijansama na očima nećete olako izvući i da efekat može lako da se približi onom koji imate kad ste neispavani ili na ivici da se razbolite. One će, umesto da učine da delujete ženstveno i meko, samo dodatno naglasiti bilo koji problem koji imate.

 

Polutrajna šminka na usnama: Saznajte sve o tretmanu koji je zaludeo žene širom sveta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leslie Dumeix (@lesliedumeix.mua) on

Stvari drugačije stoje ako imate taman ten ali i tada će vam biti potrebna određena priprema. Rečju, roze senke nisu low key makeup look kakvim se čine. Prvi i osnovni korak jeste odabrati ružičastu koja ima podton koji apsolutno odgovara vađem tenu, a zatim i koža koja deluje savršeno ali ne i prenašminkano. Mnoge ružičaste senke su baš iz tog razloga u paletama nijansi koje se međusobno slažu, a šminkeri neretko koriste i rumenila u ovu svrhu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viola Holmgren (@killercolours) on

Ukoliko ste ovo sve usavršili, samo napred, zabava može da počne! Nežni veo boje za preko dana ili dodatak crvenog ruža za veče, celo lice u ružičastoj ton na ton varijaciji na temu... Sve je dozvoljeno, uživajte u novoj eri ženstvenosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs Beauty (@marcjacobsbeauty) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carrie Barber (@carrie_barber) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs Beauty (@marcjacobsbeauty) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta) on

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...