JESEN U JARKIM BOJAMA

Sedam neodoljivih nijansi šminke: Ove privlačne boje će vladati ove jeseni! (FOTO)

Za odličan stajling ne morate uvek nabavljati novu, trendi garderobu. Dovoljno je da korisite nove, sezonske boje šminke i izgledaćete apsolutno moderno i trendi. Ove nijanse šminke apsolutni su hit predstojeće jesenje sezone.

Nega
Autor:
Sedam neodoljivih nijansi šminke: Ove privlačne boje će vladati ove jeseni! (FOTO)
Foto: Profimedia

Usne boje višnje

Usne boje višnje – sjajne ili mat, kremaste ili obične – potpuno su seksi! Najbolje od svega – ovu boju možete pronaći u nekoliko nijansi i svaka je fantastična.

Narandžaste usne

Ova "razuzdana" letna boja izgleda još provokativnije i lepše kada je nosite tokom jeseni, zahvaljujući neodoljvim podtonovima breskve i kremastoj teksturi.

Usne boje tamne ribizle

Duboka, tamna boja burgundca može biti zastrašujuća, ukoliko je nikada ranije niste nosili. Međutim, ukoliko znate kako da je nanesete, izgledaćete fenomenalno. Potrebno je da korisite olovku koja se slaže sa bojom karmina. Nakon nanošenja karmina, ublažite efekat "kotrljanjem" štapića za uši duž spoljašnjih ivica. Kada je središnji dio usana intenzivnije boje, a spoljni deo blago bled, dobijate prirodniji izgled.

Tirkizne i ljubičaste oči

Totalno nova kombinacija koja izgleda odlično! Od ključne je važnosti da veći deo kapka ostane netaknut. Četkicom nanesite tirkiznu senku od sredine kapka pa do spoljašnjeg ugla te dodajte ljubičastu senku na isti način, ali ispod donjih trepavica. Oduprite se iskušenju da senku gomilate na središnjem delu (verujte nam, ovako bolje izgleda) te završite nanošenjem maskare.

Svetlucave pastelne oči

Kada je reč o pastelnim bojama, trik je u tome da ih nanosite četkicom i da se skoncentrišete na spoljašnji ugao oka (izbegavajte nanošenje na dio tik ispod obrva po svaku cenu, jer je u pitanju svetlucava senka i ona ne bi smela ići daleko od nabora, inače ćete izgledati "jeftino").

Nude oči i usne

I dalje su veliki hit, a ukoliko niste sigurni šta je "nude" boja, da pojasnimo: ništa drugo do boja vaše kože. Odlična je, jer dodatno ističe vaše crte lica.

Plavi i crveni nokti

Negde između ekscentičnosti umetnosti oslikavanja noktiju i jednostavnosti monotonog manikira "žive" ove intenzivne, cool nijanse plave i crvene boje. Klasična crvena postaje još vatrenija kada sadrži metalik, sjajne detalje, a plava se proteže u rasponu od indigo do sivo-plave nijanse.

(Stil.kurir.rs/Minimagazin)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs