probajte

I posle 25 godina ubedljivo najbolje vežbe za celo telo: Oblikujte telo do perfekcije sa Sindi Kraford! (VIDEO)

Cindyin program i dan, danas spada u vrhunske za kućno praktikovanje vežbi

Fitnes
Autor:
Sindi Kraford, Foto: Profimedia

Još od Džejn Fonde i Džoan Kolins veliki broj poznatih dama počeo je da snima sopstvene video tutorijale sa vežbama za oblikovanje tela.

 

Medutim, niti jedan celebrity video tutorijal nije postao toliko čest u praksi koliko je to bio i jeste slučaj sa čuvenim vežbama Sindi Kraford iz 1992. godine.

 

Prvobitni set „Shape your body“VHS kaseta na kojoj je slika slavne manekenke u crvenom kupaćem kostimu, obuvata dva video tutorijala od po 40 minutnih vežbi i jedan od 10 minuta za zagrevanje.

 

Sindi je na setu zajedno sa svojim tadašnjim fitnes instruktorom Radueom koji je vodi kroz celo vežbanje koje je snimljeno malo u zatvorenom prostoru, malo na plaži, malo na vrhu zgrade.

 

Vežbe su za celo telo, od onih koje su za oblikovanje struka, preko onih za jačanje ruku, do onih koje targetiraju zadnjicu i butinu. Tu su standardne vežbe od istezanja sklekova do trbušnjaka, ali i niz vežbi koje spadaju u osnovne u svim fitnes programima.

 

Manekenka retko šta od rekvizita koristi, sem tegova i u to u jednom delu vežbi. Tu je i stolica koja joj pomaže u nekim vežbama da se osloni.

 

Pogledajte u nastavku kompletan set vežbi sa Sindi:

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs