Kraljica mode

Kako da izgledate luksuzno u običnim farmerkama i beloj majici: Pogledajte Sindi Kraford! (FOTO)

Veličanstveni zeleni kaput

Moda
14:41h Autor:
Kako da izgledate luksuzno u običnim farmerkama i beloj majici: Pogledajte Sindi Kraford! (FOTO)
Foto: Profimedia

"Jednom uspešna manekenka - uvek uspešna manekenka" - ovo pravilo naravno važi za neponovljivu i suverenu kraljicu modnih pista, koja je obeležila eru supermodela devedesetih - Sindi Kraford, piše Elle.rs.

Manekenka je u zanimljivom videu demonstrirala kako vrhunskom profesionalcu nisu potrebni blicevi aparata i kamera iza kojih stoje poznata imena, da bi mali modni "film uspeo" i pri tome bio veoma zabavan!

NE PROPUSTITE Obucite se u skladu sa svojim godinama: 5 stvari zbog kojih izgledate smešno, nezrelo i zastarelo!

Na svom Instagram profilu Sindi je u nedelju postavila kratak video sa komentarom: Konačno je zahladnelo i mogu da obučem moj svetlucavi azhariamal kaput. Moramo dodati - i to kakav kaput!

Prelepa pedesetjednogodišnjakinja krajnje opušteno varijatu - farmerke i belu majicu podigla je na luksuzni nivo i to zahvaljujući zelenoj kreaciji libanske kreatorke Amal Azhari.

Zgodni bez imalo truda: Evo kako da izgledate i do 2 konfekcijska broja mršavije!

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Dva momenta su učinila da komad bude zaista veličanstven - "težak" i masivan zeleni pliš i ručno izvezen zmaj u zlatnoj boji na leđima.

Bordure koje se nalaze na rubovimma rukava, kao i oko vrata samo su pojačale bajkovit utisak komada koji je jasno inspirisan istočnjačkim kulturama.

NE PROPUSTITE Vog presudio: One su najbolje obučene žene u 2017! (FOTO)

Ipak, bilo nam je veoma interesantno da vidimo kako je jedan zahtevan etno komad manekenka kombinovala sa jednostavnom garderobom! Po običaju - veoma uspešno i potpuno u duhu praznika!

Pogledajte neka od modnih izdanja Sindi Kraford u galeriji ispod!

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs