Bez grama sala

Ženski Švarceneger: Na njoj je sve mišić do mišića, i ne namerava da stane! (FOTO)

Sju Lasmar je motivaciju pronašla u želji da vidi koliko daleko može da dogura. Vremenom, kako je sticala sve više fanova, to ju je smo još više motivisalo da i drugima pomogne u njihovoj borbi sa kilogramima
Fitnes & Nutricija
00:24h Autor:
Ženski Švarceneger: Na njoj je sve mišić do mišića, i ne namerava da stane! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sju Lasmar je 29-godišnja devojka iz Brazila, poznati fitnes model i poslovna žena. Jedna je od onih devojaka koje su sa svojih 17 godina bile nezadovoljne svojim izgledom, posebno viškom kilograma koje nikako nije uspevala da skine.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kao tinejdžerka, rešila je da stvari uzme u svoje ruke i u potpunosti preblikuje svoje telo. Tokom prve četiri godine pridržavala se sopstvenog plana, međutim nije bila zadovoljna postignutim rezultatima.

Za sve dame jake volje: Oblikujte zadnjicu i noge uz pomoć 5 novih vežbi!

Obratila se nutricionisti kako bi joj sastavio odgovarajući plan iskrane sa ciljem da "nabaci" mišićnu masu, prenosi aestheticsonfire.com.

Međutim, njeno telo je samo postalo tri puta veće, što ju je zaista uplašilo. Masti su se samo nagomilavale, te je krenula sa dosta agresivnijim načinom.

Uvela je treninge četiri do pet puta nedeljno, pri tom nije preskakala obroke i trudila se da nijedan trening ne preskoči. Uspela je da skine skoro 21 kilogram i po prvi put se osetila srećnom.

Rešila je da se prijavi na takmičenje u fitnesu u Brazilu, na kom je osvojila 4. mesto u konkurenciji od 42 devojke. Od tog trenutka njena strast prema fitnesu je postala još veća, prenosi simplyshredded.com.

Kako je sama rekla, motivaciju je pronašla u želji da vidi koliko daleko može da dogura.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vremenom, kako je sticala sve više fanova, to ju je smo još više motivisalo da i drugima pomogne u njihovoj borbi sa kilogramima i pokaže im da je i te kako moguće promeniti svoj izgled iz korena.

Izbegnite ove 4 greške i podmladite se i do 10 godina!

"Vaše telo je vaša najveća investicija u životu. Nemojte da je zloupotrebite", rečenica je kojom se Sju vodi.

"Nikada ne gledajte unazad, samo napred", njena je glavna motivacija.

Međutim, jedna od omiljenih rečenica joj je ona čuvena Švarcenegerova: "Najgore što mogu da uradim jeste da budem kao svi ostali. To prezirem".

Sju Lasmar sada, sa svojih 29 godina, nema trunku sala i sva je u mišićima.

Neki bi rekli da je preterala i izgubila onu ženstvenu figuru svojstvenu lepšem polu, dok su drugi, pak, njeni veliki fanovi. Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs