ONA VAŽI ZA ŽENU SA NAJSAVRŠENIJIM TELOM: Sa 57 izgleda kao devojka i otkriva svoju tajnu, i ne, nije VEŽBANJE!

Selma Hajek važi za ženu sa najsavršenijim telom, a u intervjuu je otkrila svoju tajnu savršenog izleda.

Celebrities
Autor:
ONA VAŽI ZA ŽENU SA NAJSAVRŠENIJIM TELOM: Sa 57 izgleda kao devojka i otkriva svoju tajnu, i ne, nije VEŽBANJE!
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Slavna latinoamerička lepotica Selma Hajek već decenijama oduševljava na velikom platnu, a poslednjih godina neretko deli prizore iz svog privatnog života na društvenim mrežama. Ova atraktivna pedesetsedmogodišnjakinja je ponovno izbezumila svoje pratioce zavidnom linijom i oblinama, fotografijom u kupaćem kostimu, no, ovog je puta bila uhvaćena nespremna.

Prema Selmi, pokušala je da pozira u kupaćem kostimu izlazeći iz vode, ali njena porodica se odlučila da se malo našali sa njom i poprskali su je vodom dok se penjala merdevinama.

"Ono kad ti porodica ne dopušta da se u miru fotografišeš u bikiniju" našalila se Selma u opisu fotografije.

Uprkos tome, Selma je, kao i obično, pokazala čime raspolaže i podstakla lavinu pozitivnih komentara koji su istaknuli da ima "savršeno telo" i nazvali je "ikonom".

"Slepa osoba bi te mogla fotografisati bilo kad, u bilo kojoj odeći i to bi svejedno raznelo internet" napisao je jedan komentator.

Inače, Hajek nije od onih koji se ustručavaju da objavljuju ​​fotografije, a nedavno je proslavila svoj rođendan takođe izazovnom fotografijom na plaži. Dodatno, prošlog leta je često objavljivala brojne fotografije u raznim kupaćim kostimima.

Podsetimo, u septembru je prošle godine glumica konačno otkrila tajnu održavanja svoje zavidne linije, istaknuvši da se "ne radi o vežbanju".

"Ljudi kažu da je to tako zbog vežbanja, no, ja mislim da sve zavisi o meditaciji" rekla je za "Entertejnment tunajt" i istakla kako je "vežbanje teško".

"Vežbanje je uistinu jako teško i teško je imati disciplinu... S druge strane, meditacija je lagana poput šetnje u parku" zaključila je Selma i objasnila kako joj se lice i telo počinju "opuštati i opadati" ako ne meditira. Naime, naglasila je kako joj se bez meditiranja "vraća problem s hernijom diska, kao i problemi s vratom, kukom i gležnjevima".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs