MANEKENKA MENJALA PARTNERE SVAKO VEČE, A SA MUŽEM BILA U CELIBATU: Nakon što su dobili troje dece, on uradio vazektomiju

Njihova ljubavna priča podseća na neku vrstu moderne bajke

Celebrities
22:37h
MANEKENKA MENJALA PARTNERE SVAKO VEČE, A SA MUŽEM BILA U CELIBATU: Nakon što su dobili troje dece, on uradio vazektomiju
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Plus sajz model Ešli Grejem promenila je svet modelinga i važi za jednu od najpraćenijih svetskih javnih ličnosti. Intrigira načinom na koji prkosi standardima lepote, ali i svojim privatnim životom.

Ešli Grejem je od 2010. u braku sa Džastinom Ervinom sa kojim je pre venčanja živela u celibatu. Njihova odluka da pre braka nemaju seksualne odnose iznenadila je mnoge jer odudara od moderne prakse.

"Četiri meseca nakon što smo se upoznali, moj muž mi je rekao: "Stvarno mi se dopadaš i želim da budem tvoj dečko. Hoćeš li da budeš moja devojka?". Rekla sam da. Ali istina je da nisam bila baš sigurna. Jedan od razloga je što je naš prvi poljubac bio užasan, Džastin i danas kaže da se užasno ljubim i da je morao da me nauči tome", ispričala je Ešli.

Ešli Grejam
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drugi razlog bila je njena prva veza koju je imala kao 16-godišnja devojka.

Taj prvi momak pitao ju je da imaju intimne odnose, tri meseca nakon što su počeli da se zabavljaju. Kada je odbila, raskinuo je sa njom i rekao joj da će "biti debela kao njegova majka". To se veoma negativno odrazilo na njeno samopouzdanje.

"Izgubila sam nevinost sa tipom kojeg sam jedva poznavala jer mi je davao komplimente poput: '"Ešli, stvarno izgledaš lepo danas" ili "Sviđa mi se tvoja frizura". Kada sam otišla iz Nebraske kako bih započela karijeru modela u Njujorku, moji izlasci odvijali su se po sledećem obrascu: izašla bih sa muškarcem, imali bismo seks i više nikad ne bih želela da se čujem sa njim", otkrila je.

Romansa sa Džastinom promenila je sve, a celibat kojeg su se pridržavali doprineo je međusobnom poverenju i jačinu njihovih emocija:

“Moja veza sa Džastinom bila je nevina i slatka. Kuvao je za mene. Išli smo na kuglanje, uživali u biciklizmu, odlazili na karakoke, u bioskop, na kurs improvizacije. S obzirom na to da nismo imali seks, jer je za Džastina apstinencija bila odraz čvrste predanosti njegovoj veri, nismo išli u stan onog drugog kasno uveče da ne bismo upali u iskušenje. Ali smo zato išli u kasnim večernjim satima u bioskop ili šetnju gradom".

Ešli Grejam
foto: Ian Flynn/JAMAIPix / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ešli je napomenula da su ona i Džastin imali određenh problema jer su mešovit par kao i da ju je suprug naučio da je brak partnerstvo. Nakon venčanja Ešli i Džastin često su objavljivali slike koje su otkrivale koliko strasti ima među njima.

Poznati par dobio je sina Isaka i blizance Malahija i Romana, a Džastin Ervin je nakon troje dece odlučio da se podvrgne vazektomiji.

"Džastin je otišao u kupovinu sa mnom odmah nakon vazektomije. Nije morao da leži", ispričala je Ešli tada.

Koliko god njihova priča delovala čudno u ovim modernim vremenima, očigledno je da ova ljubav traje.

Stil / Blic Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs