IMALI SMO ODNOSE PO CELI DAN, NISMO BIRALI MESTO, A RAZVELI SMO SE POSLE 9 DANA BRAKA: U krevet je išla u štiklama

Ljubavni život Karmen Elektre veoma je uzbudljiv, prepun šokantnih detalja.

Celebrities
IMALI SMO ODNOSE PO CELI DAN, NISMO BIRALI MESTO, A RAZVELI SMO SE POSLE 9 DANA BRAKA: U krevet je išla u štiklama
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Taru Li Patrik, profesionalno poznatu kao Karmen Elektra, Prins je prvi otkrio 1993. godine i tada je krenuo njen uspon u karijeri. Elektra je počela da glumi 1996. godine, ali se nije pojavila ni u čemu novom od 2018. Godine 1993. objavila je svoj prvi album koji je producirao Prins.

Rođena je 20. aprila, 1972. godine, a uprkos tome što danas puni 52, izgleda daleko mlađe.

Karmen Elektra
foto: Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nikada je nije krasio raskošan glumački talenat, ali su njene obline to nadomestile, pa je nisu zaobišle brojne uloge, a slavu duguje i aferama sa poznatim muškarcima.

Međutim, iako je dominirala svetskim šou biznisom pre dve decenije, danas i nije baš tako. Naime, ona poslednjih godina zabavlja goste kao hostesa na prestižnim partijima. Na neki način, opet naplaćue svoj seksepil, ali ne više na visokom nivou. Uz to, s vremena na vremene, dobijre i poneku epizodnu ulogu u popularnim televizijskim serijama. A često radi i kao voditelj neke manifestacije.

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Inače, ona je pre nekoliko godina izdala i priručnik "How To be Sexy", kako bi pomogla ženama širom sveta da vole sebe i svoje telo.

- Svako ima nešto na sebi što ne voli, čak i modeli, filmske i rok zvezde. Sagradite samopouzdanje radeći na sebi i osećajte se dobro zbog toga. Želela sam da ohrabrim žene - istakla je glumica.

Karmen Elektra
foto: PeBu / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Karmen je pre nekoliko godina dospela u fokus javnosti posle duge pauze, kada je objavila čitav niz fotografija na kojima je doslovce kao od majke rođena, a čak nije ni sakrila intimne delove tela.

Karmen je na tim fotografijama pozirala u svim uglovima, pa smo imali prilike da bacimo pogled na njene bujne grudi, ali i savršeno izvajanu zadnjicu, te struk i zategnute noge.

Karmen Elektra
foto: Clark Samuels / Shutterstock Editorial / Profimedia

Brak od 9 dana

Atraktivna glumica u svojoj emotivnoj biografiji ima poduži spisak slavnih ljubavnika, ali je svakako najpoznatiji košarkaš Denis Rodman. Na krilima strasti ovaj par je razmenio zavete 1998. u kapelici u Las Vegasu, ali su poništenje braka tražili posle samo devet dana. Rodman je istakao da nije bio priseban kada je oženio Karmen.

"Jedan dan kada su Bulsi imali slobodan dan, nisu morali na trening, Denis mi je rekao da ima iznenađenje za mene. Vezao mi je oči i seli smo na njegov motor. Kada mi je skinuo povez sa očiju, stajali smo u Bulsovom centru za vežbanje, na centralnom terenu. Bilo je ludo, kao dvoje dece u prodavnici slatkiša. Jeli smo sladoled i imali odnose svuda, gde god smo stigli - u sobi za fizikalnu terapiju, u sali za tegove, očigledno i na terenu... Da budem iskrena, mislim da nikada nije toliko naporno radio u svom životu - ispričala je Karmen svojevremno o seksualnom životu sa Rodmanom.

Karmen Elektra
foto: carmenelectra

Iako je posle ovog ljubavnog brodoloma imala još jedan brak iza sebe sa gitaristom Dejvom Navarom, ni on nije mnogo potrajao. Posle samo tri godine zajedničkog života su se razveli. Ova lepotica je utehu je pronašla u muzičaru Robu Patersonu, iako su bili vereni, do venčanja nije došlo zbog njegove nevere. Potom je pala je u naručje Sajmonu Kauelu, sa kojim je, pak, raskinula 2013. godine. Od tada svoj ljubavni život vešto krije od očiju javnosti!

Ljubav sa Prinsom

Na početku karijere, Karmen je bila zaljubljena u Prinsa, koji joj je pomogao da postane velika zvezda, stvarajući za nju velike hitove.

Karmen Elektra
foto: Profimedia

Rekla je da je spavala sređene kose i našminkana, sa štiklama pored kreveta za slučaj da on ikada svrati. Dok joj je rekao da mu je ona jedina devojka, ostale žene okolo i njen neuspeli muzički debi naveli su je da ode. Ponudio joj je stan u LA-u sa obezbeđenjem, ali Elektra je odlučila da se sama uhvati u koštac sa velikim gradom.

Prins
foto: Profimedia

Iako samouverena i hrabra, Plejboj model je rekla da je preko noći postala „prilično beskućnica“. Bila je u nasilnoj vezi, a nakon što su je držali i pištoljili, odlučila je da pozove Princsa. „Slušaj, ja sam u nasilnoj vezi, nemam novca. Gladna sam“, priseća se da mu je rekla.

1 / 7 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

On ju je tada izvukao i zahvaljujući njemu, dobila je ponudu za saradnju sa Plejbojem.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs