Korisni saveti

Nije nemoguće: Učinite svoje male grudi naizgled većim!

Vaše male grudi prividno možete uvećati uz pomoć modnih saveta vrhunskih stilista
Moda
19:16h
Nije nemoguće: Učinite svoje male grudi naizgled većim!
Foto: Shutterstock

Ako imate jako male grudi, nema potrebe da to shvatate kao vlastiti nedostatak. Prividno ih možete uvećati uz pomoć modnih saveta vrhunskih stilista.

Kira Najtli, Odri Hepbern, Kejt Mos i Kara Delevinj neke su od slavnih dama koje su postale ikone stila uprkos činjenici da nisu obdarene velikim grudima. I one se pridržavaju nekih saveta koji im pomažu da svoje grudi, barem naizgled, učine mnogo većim nego što to one jesu.

Odeća sa strukturiranim predelom za grudi je teška za "izneti" i često se izbegava, a učestala je zabluda da je ženama s manjim grudima lakše da kupe donje rublje. To, nažalost, nije istina, jer su mnogi grudnjaci nepogodni za malene grudi.

Od velike vam pomoći može biti puš-ap grudnjak. Ovo je omiljeni odevni predmet svih žena koje nastoje da svoje grudi učine naizgled većim. Bez obzira da li se radi o grudnjaku punjenom gelom ili onom s pamučnim umecima, ovaj komad odeće nudi instantni volumen. Najbolje izgledaju ispod bluze, topića ili džempera.

Haljine sa šarama ili volančićima u predelu grudi mogu stvoriti iluziju većeg poprsja. Nosite svetle majice, jer je dobro poznato da tamni odevni predmeti stvaraju iluziju tanje i mršavije figure, a horizontalne prugice su, takođe, odlične za vizuelno stvaranje oblina. Što se pantalona i suknji tiče, izbegavajte upečatljive komade koji odvlače pažnju na donji deo vašeg tela, pa gornji deo čine dodatno manjim.

Kada je reč o modnim dodacima, i oni vam uveliko mogu pomoći u ostvarenju ovog cilja. Na primer, tanke i dugačke ogrlice grudi mogu učiniti naizgled većim.

Nosite strukiranu odeću ili peplum koji stvara iluziju punijih grudi. Istu iluziju može da stvori i veliki široki pojas u predelu struka.

Izbegavajte da nosite bilo šta sa strukturiranim predelom za grudi ako nemate čime da ga popunite, ali i preterano napumpane grudnjake koji će vam više odmoći nego pomoći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs