Za svaku ženu

Obrnuti trbušnjaci: Čudo od vežbe, topi salo sa leđa! (VIDEO)

Fizička aktivnost i balansirana ishrana idu ruku pod ruku, ako želimo da izgledamo lepo

Fitnes & Nutricija
15:13h Autor:
Obrnuti trbušnjaci: Čudo od vežbe, topi salo sa leđa! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Salo na leđima nije toliko upečatljivo kao ono na stomaku ili bedrima, sve dok ne poprimi katastrofalne razmere. Zbog viška masnoće nabiri se formiraju oko kičme, a to ćemo najviše primetiti kada zakopčamo brushalter a salo počne da "curi" sa strane.

Ako želite da ovo proleće izgledate lepo, morate na vreme da se pozabavite sa ovim problemom.

Vežbe koje će "uništit" salo na leđima ne zahtevaju više od 15 minuta vašeg vremena, a pomoći će vam da opet izgledate lepo.

Vežba broj 1.

Lezite na pod na stomak. Ispružite ruke uz telo i zategnute ih. Probajte da se izvijete što više možete. Kao da radite obrnute trbušnjake. Vratite se u početni položaj pa ponovite ovu vežbu 10 puta.

Vežba broj 2.

Kao i u prvoj vežbi i u ovoj lezite na stomak i probajte da se izvijete što više pri tome držite ruke na glavi. Kao kada radite trbušnjake, ali u ovom služaju radite obrnuto.

Vežba od 3 minuta: Za zategnute butine i tanke noge! (VIDEO)

Vežba broj 3.

Ova vežba će vam pomoći da se oslobodite sala sa donjeg dela leđa. Struk će vam biti tanji i izgledaćete lepše. Lezite na stomak. Ruke stavite iza glave, pa pokušajte da se izvijete na levu pa na desnu stranu. Lagano se zarotirajte čas na jednu, čas na drugu stranu i ovu vežbu ponavljajte 10 puta.

Vežba broj 4.

Ova vežba će pomoći da se oslobodite sala na gornjem delu leđa. Spustite se u položaj psa. Opustite leđa a zatim se "nakostrešite" kao mačka. Opet opustite telo u poziciju psa, pa se opet zategnite kao mačka i tako 10 puta.

Ako želite da se oslobodite sala sa leđa, pored vežbanja izuzetno je važno da držite dijetu. Tj. neophodno je da vaša ishrana bude balansirana i oslobođena od masnoća i šećera.

Japanski stručnjak za mršavljenje: Ova vežba istezanja skida salo sa stomaka i leči bol u kičmi i krstima! (FOTO)

Da biste smršale u rekordnom roku, naša preporuka je da pijete sok od 1 šargarepe svaki dan ili da jedete grejpfrut ili limunadu na prazan stomak.

Pored gore navedenih vežbi, za skidanje sala sa leđa, plivanje je takođe veoma korisna vežba.

Stil.kurir.rs

Ruski fizoterapeut, dr Popov otkrio: Samo ova vežba može brzo da istopi kilograme! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs