Pazi na ishranu

Gorica Nešović: Godinama ne jedem hleb i peciva

Poznata radio voditeljka otkriva da je iz ishrane izbacila mleko, kao i peciva i hleb, i da se hrani više puta dnevno, ali da svu hranu servira u malu činiju, jer joj je to mera
Fitnes & Nutricija
14:10h Autor:
Gorica Nešović: Godinama ne jedem hleb i peciva
Foto: Fejsbuk / Buđenje

Radio voditeljka Gorica Nešović ispričala je da više ne gleda na vagu, da je u prošlosti imala nemila iskustva sa dijetama, a da joj u poslednje vreme joga veoma prija, pa sve boljke leči upravo njome.

- Bolja izbalansiranost znači manje sekiracije, više snage... Za svaku boljku samo telo ima lek ili asanu, tj. pozu u kojoj se sve popravlja. Uz to, ogromno olakšanje donosi određeni način ishrane, sedenja, gledanja na život - kaže voditeljka.

Gorica je otkrila i kako izgleda njen uobičajeni dnevni meni:

- Ujutru, kad se vratim s posla, jedem malo suvog voća, a ako sam raspoložena, napravim neku toplu kašu (ovas, griz), pa joj dodam suvo grožđe, malo mlevenih oraha... Za ručak jedem pirinač, tj. neku vrstu rižota, a uz to povrće. Ne jedem sirovu hranu jer mi ne prija. Pojedem malo piletine, koju uglavnom iseckam u ono povrće, ali mi je riba češće na jelovniku. Sve to stavim u malu činiju, jer mi je to mera. Jedem više puta dnevno pomalo, što je veoma važno. Hleb i peciva ne jedem već godinama, niti pijem mleko. Pijem trifalu, čaj od tri biljke koji se kupuje u prodavnicama zdrave hrane. Neverovatno dobro čisti organizam, ali ne brutalno, već nežno i polako - zaključila je Gorica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs