Pokušajte i vi

Jeo je 2 kašike lanenog semena pre ručka: Za 6 meseci smršao 15 kg i sredio holesterol!

Ovim prirodnim lekom možete i da sprečite stvaranje tromba, a samim tim i moždani i srčani udar
Fitnes & Nutricija
18:12h Autor:
Jeo je 2 kašike lanenog semena pre ručka: Za 6 meseci smršao 15 kg i sredio holesterol!
Foto: Ilustracija / Shutterstock

Naučnici su dokazali da je laneno seme izuzetno zdravo i korisno u sprečavanju moždanog i srčanog udara. To je zbog toga što ovo super seme smanjuje nivo holesterola u krvi.

Laneno seme je prepuno vlakana, što znatno pomaže u kontrolisanju nivoa holesterola. Vlakna u lanenom semenu zapravo vezuju žučne kiseline u crevima i smanjuju apsorpciju holesterola u krvotoku.

Lako možemo reći da je ova super zdrava biljka takođe jedan od najbogatijih izvora omega-3 kiselina, koje su ključna jedinjenja ćelijske membrane. One takođe mogu sprečiti stvaranje ugrušaka krvi koji mogu uzrokovati moždani ili srčani udar, a istovremeno poboljšavaju protok krvi. Omega-3 masne kiseline su izuzetno korisne u smanjenju nivoa holesterola i broju triglicerida.

Donosimo vam iskustvo jednog čoveka koji je imao ozbiljne probleme sa visokim nivoom holesterola, pa je odlučio da pokuša sa nekim prirodnim lekovima umesto propisanih lekova.

Baka (85) svaki dan jede 2 kašike ove smese: Nikad nije imala visok pritisak i holesterol! (RECEPT)

Džim je počeo da konzumira četvrtinu šolje svežih lanenih semenki svaki dan pre ručka, što iznosi oko 2 kašike.

Pa, kada je izmerio nivo holestrola, njegov holesterol je smanjen na 232 samo samo 15 dana, a nakon 6 meseci je holesterol smanjen na 188. On je izgubio 15 kg, a njegova koža, nivo energije, vid i njegova kosa su se takođe poboljšali.

Defininitivno treba da probate ovaj domaći lek. Samo počnite da konzumirate četvrtinu šolje svežih lanenih semenki svaki dan pre obroka.

Laneno seme ima orašast i bogat ukus, tako da ga možete konzumirati sa svojom omiljenom salatom, jogurtom ili drugim namirnicama. Stavite laneno seme u blender ili mlin za kafu i mešajte 5 sekundi, i vaša dnevna doza lanenih semenki će biti spremna.

Pije se samo pred spavanje: Sok koji topi sve što ste pojeli u toku dana! (RECEPT)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs