JELENA KOSTOV SA LAKOĆOM SKINULA 9 KG NAKON TRUDNOĆE: Tvrdi da je kilaža krenula da pada kad je izbacila OVU NAMIRNICU

Jelena Kostov smatra da kada je žena u drugom stanju ne bi trebalo da bude opterećena izgledom, već je zdravlje bebe na prvom mestu, kao i da danas postoje brojni zdravi načini za redukciju kilaže.

Fitnes & Nutricija
17:04h Autor:
JELENA KOSTOV SA LAKOĆOM SKINULA 9 KG NAKON TRUDNOĆE: Tvrdi da je kilaža krenula da pada kad je izbacila OVU NAMIRNICU
Kako je Jelena Kostov smršala posle trudnoće?, Foto: ATA Images

Pevačica Jelena Kostov je pre par meseci postala mama po drugi put i na svet donela devojčicu. Posle trudnoće joj je ostalo 9 kilograma viška, ali priznaje da joj je bilo mnogo teže da dođe do vtike linije neko nakon prvog porođaja. Ali, otkriva da je bilo potrebno samo jednu promenu da napravi u jelovniku i za vrlo kratak period se rešila prekomerne težine.

- Nikada nisam imala problema sa viškom kilograma, a ceo život sam jela čokoladu i druge slatkiše u neograničenim količinama. Takva mi je genetika! Zato nikad nisam ni bila na dijeti, a sa kilažom se nisam mučila ni u prvoj, a ni u drugoj trudnoći. Dok sam bila u drugom stanju sa Milijom, a zatim i sa Milom, ugojila sam se isto - devet kilograma. Međutim, posle prvog porođaja višak je otišao lako. Bez gladovanja i treniranja. Pošto s godinama skidanje kilograma ide sve teže posle drugog porođaja sam rešila da promenim loše navike u ishrani. Tek tad sam uspela da smršam sedam kilograma - rekla je Jelena za Hit.

1 / 6 Foto: Instagram / Jelena Kostov

Naime, pevačica je izbacila samo slatkiše iz ishrane, a potrebu za slatkim je rešavala tako što je jela voće. Ističe da joj u početku nije bilo lako, ali da se vrlo brzo navikla, te da joj je promena prijala.

- Prestala sam da jedem slatkiše. Priznajem, u početku mi nije bilo lako, ali sam s vremenom počela da se osećam mnogo bolje. Doručkujem jabuku, krušku, bananu ili ovsenu kašu… Ručam uglavnom ribu ili rižoto sa povrćem, pošto se pridržavam Vaskršnjeg posta. Za večeru najčešće pojedem salatu - opisala je.

Posebnu važnu poruku imala je za sve trudnice.

- Bila sam sigurna da ću u drugoj trudnoći mnogo više da se ugojim nego u prvoj! Svi su mi pričali da je tako kad se nosi devojčica. Mene to nije zanimalo, jedino mi je bilo bitno da beba bude dobro i da se ja osećam super. Jela sam sve što sam poželela! Ne shvatam žene kojima je važno da budu mršave u trudnoći i zbog toga gladuju. U današnje vreme ima mnogo mogućnosti da se na zdrav način rešite viška kilograma - zaključuje Jelena.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs