ZA SAMO TRI MESECA JANA TODOROVIĆ JE SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Izbacila je 2 namirnice i liniju dovela do savršenstva

Jana Todorović smršala je neverovatnih 14 kilograma, a jednom prilikom je otkrila kako joj je to pošlo za rukom.

Fitnes & Nutricija
Autor:
ZA SAMO TRI MESECA JANA TODOROVIĆ JE SMRŠALA 14 KILOGRAMA: Izbacila je 2 namirnice i liniju dovela do savršenstva
Kako je Jana Todorović smršala 14 kilograma?, Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jana Todorović pored dobrog glasa, poznata je i po svojim atributima i zavodljivom telu.

Ipak, u poslednjih par godina imala je problem sa viškom kilograma, a pre izvesnog vremena oduševila je javnost načinom na koji je uspela da smrša 14 kilograma, i to za samo tri meseca.

Jana Todorović smršala je 14 kilograma
Jana Todorović smršala je 14 kilograma foto: Kurir/Ana Paunković

"Hedonista sam i volim da pojedem kvalitetnu i ukusnu hranu. Kad sam nedavno stala na vagu, zaprepastila sam se. Shvatila sam da moram nešto da uradim. Nabacila sam 20 kilograma! U tom trenutku imala sam 82 kilograma, što je bilo previše", otkrila je pevačica tada.

Jana je ubrzo shvatila da treba da koriguje način ishrane, izbacila je namirnice koje goje i fokusirala se na kuvana jela.

Jana je korigovala ishranu
Jana je korigovala ishranu foto: Kurir/Dragan Kadić

"Drugarici sam rekla da ne znam da li ću uspeti da smršam, jer ne volim ograničenja. Ali prihvatila sam izazov i krenula sa dijetom. Mnogo mi je teško palo da jedem samo kuvano, pa sam više puta htela da batalim sve! Međutim, izdržala sam, izbacila sam hleb, slatkiše, začinjenu i prženu hranu, meso jedem u malim količinama… A na tome sam ranije živela! Rezultate sam odmah počela da primećujem, za tri meseca sam skinula 14 kilograma", otkrila je.

Nakon tri meseca, kada je skinula 14 kilograma, imala je 68, ali je rekla da ne želi da stane na tome.

"Planiram još malo da smršam. Volela bih da imam 66 kilograma. Navikla sam se da jedem zdravo, ali nije bilo lako. Za doručak jedem jaja, žitarice ili voće. Ručak i večera mi se ne razlikuju mnogo jer je sve bazirano na kuvanoj hrani. Uglavnom jedem povrće sa belim mesom, ponekad popijem čašu vina. Za užinu uzmem neku voćkicu", objasnila je ona tada.

Jana je do danas uspela da održi svoju liniju, uz povremene osilacije, a sudeći prema fotografijama koje često dodaje na svoj Instagram, liniju je dovela do savršenstva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs