uvela je nove navike

ZORANA PAVIĆ USPELA JE DA SKINE ČAK 30 KG: Jednu naviku nikako ne savetuje - koštala ju je zdravlja

Pevačica Zorana Pavić uspela je da smrša čak 30 kilograma, a otkrila je i kako joj je to pošlo za rukom.

Fitnes & Nutricija
17:51h Autor:
ZORANA PAVIĆ USPELA JE DA SKINE ČAK 30 KG: Jednu naviku nikako ne savetuje - koštala ju je zdravlja
Zorana Pavić uspela je da skine 30 kg, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Pevačica Zorana Pavić dugi niz godina imala je problem sa viškom kilograma. Nakon što se prošle godine pojavila vidno mršavija, mnogi su bili oduševljeni ali i radoznali želeći da otkriju tajnu njenog uspeha.

Zorana je otkrila kako je uspela da smrša čak 30 kg, te da je posezala za najrigoroznijim metodama mršavljenja.

Zorana Pavić
foto: ATA Images

"Ja sam skroz promenila ishranu. Ja sam 20 dana jela samo živ limun, bez kore. To nikako ne bih savetovala. Primetila sam da mi to ubija apetit, nosila sam ga sa sobom. To nikome ne bih preporučila, jer sam prilično narušila želudac. Ali, ja sam tako ubila apetit… ", objasnila je pevačica u jednoj emisiji.

"Ne preporučujem! Ne, nikako! Posle toga sam ušla u jedan poptuno drugi sistem. Ujutro zamrznuto voće, i to šumsko, kojeg uvek imam, i to u blender. Isključivo supice bez testa (čak sam naučila da kuvam supicu) i isključivo belo meso", dodala je Zorana.

Ona je otkrila da su redukovana ishrana i treninzi najviše doprineli skidanju kilaže, te da se i danas drži toga i vodi računa.

"Promenila sam način ishrane i fizička aktivnost je prisutna svako jutro kada ustanem. Imam svoje tegiće i vežbam.", rekla je Zorana.

"Idem na lasere i zaista odgovorno tvrdim da sam preporođena. Mnogo pomaže osvežavanju i održvanju moje kože i bez toga ništa ne bi imalo smisla", istakla je Zorana.

Zorana Pavić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Kao i većina, pevačica takođe ima slabe tačke, odnosno stvari kojima ne može da odloli kad je ishrana u pitanju.

"Kad je hrana u pitanju, volim sve nešto glupavo, tipa majonez, neke premaze, četiri sira, pored svega što postoji, ja sve to nešto softano", bila je iskrena Zorana čija se ishrana danas bazira na barenom mesu i povrću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs