Ovo tradicionalno indonežansko piće postoji vekovima, ali sada je postalo popularnije nego ikad širom sveta. Ovaj prirodni tonik ima niz neporecenjivih blagodeti.

Džamu je obično mešavina sveže kurkume, đumbira, limuna i vode sa medom koji se dodaje za slatkoću. Mnogi Indonežani svakodnevno piju piće napravljeno po receptima koji se prenose s kolena na koleno. Jedna od sorti naziva se „majun“ - a priprema se na bazi kokosovog mleka i začina poput cimeta, kardamoma, karanfilića, muskatnog oraščića, korena đumbira i kurkume.

Džamu je hiljadugodišnja indonežanska wellness tradicija koja predstavlja radost kao temelj blagostanja. Zemlja poznata kao Ostrvo začina već vekovima ima recepte koji su utkani u tradiciju drugih azijskih regija.

Ovo tradicionalno indonežansko piće postoji vekovima, ali sada je postalo popularnije nego ikad širom sveta. Ovaj prirodni tonik ima niz neporecenjivih blagodeti.