TAJNA VITKE LINIJE

ĐIĐI HADID SAMO PAR MESECI NAKON POROĐAJA IZGLEDA KAO BOMBA: Ovo je tajna njene besprekorne linije!(FOTO)

Manekenka je brzinom svetlosti vratila vitku liniju, uz pomoć jedne tajne

Fitnes & Nutricija
18:27h Autor:
ĐIĐI HADID SAMO PAR MESECI NAKON POROĐAJA IZGLEDA KAO BOMBA: Ovo je tajna njene besprekorne linije!(FOTO)
Foto: profimedia

Điđi Hadid posle nekoliko meseci od porođaja izgleda savršeno, evo i zbog čega

Ishrana Điđi Hadid u mnogome joj je pomogla da veoma brzo nakon porođaja vrati devojačku figuru na kojoj joj žene zavide.

Porodila se pre jedva pola godine, a izgleda kao da nikad nije bila u drugom stanju. Điđi Hadid, jedna od najtraženijih manekenki našeg doba, jesenas je postala majka devojčice kojoj su ona i njen dečko Zejn Malik dali neobično ime – Kai.

Bila je spremna da se vrati na pistu samo tri meseca kasnije, a ako ste se pitali kako joj je to pošlo za rukom, nogom, glavom i čime god, otkrivamo vam tajnu.

Osim dobre genetike koju je nasledila od mame Jolande, nekadašnje manekenke, Điđi se pridržava i posebnog načina ishrane. Na pomen celera mnogima od nas verovatno će se "iskriviti" lice, ali činjenica je da je ovo povrće zlata vredno.

Najnoviji snek "a la Điđi" zapravo je kombinacija celera, putera od kikirikija, meda i semenki. Osmislila ga je još jedna zgodna mama, njena koleginica Elsa Hosk, koja se zahvaljujući istoj recepturi takođe u rekordnom roku vratila u top-formu. Probajte!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs