Zapišite ih i spremajte što češće

Dr Hristo Mermerski se proslavio mešavinom za koju tvrdi da leči rak: Sada otkriva recepte za najzdraviji doručak i ručak!

Slavni stručnjak otkrio je recepte za najzdraviji doručak i veoma zdrav, sočan ručak

Lepi & Zdravi 25.06.2018. - 13:11h Autor: Stil
Foto: Youtube Printscreen / Vasil Biserkov

Za doktora Hrista Mermerskog ceo svet je čuo kada je sa javnošću podelio recept za koji tvrdi da je uspeo da izleči njegove brojne pacijente od teških bolesti. Više o tome pročitajte OVDE.

 

Ipak, iako tvrdi da je otkrio recept koji svima može da pomogne, dr Mermerski čvrsto veruje da je preventiva najbolji lek protiv opakih bolesti, a najvažnija je, naravno, ishrana.

Ne propustite! Crni kim leči sve osim smrti: Lek iz drevnog Egipta za stotinu bolesti! (RECEPT)

Zato je ovaj ugledni lekar podelio dva recepta za svakodnevna jela koja će vašem organizmu podariti pravi tanjir zdravlja koji čisti i leči organizam!

 

Riba iz rerne po receptu Hrista Mermerskog:

foto: Profimedia

Sastojci: 500 g oslića, 2 glavice crnog luka, 3 čena belog luka, 2 šargarepe,  2 kašike soka od paradajza, 2 kašičice bibera, malo soli po ukusu, kašičica origana, lovorov list, kašičica mešavine suvih začina, malo peršuna, brašno za valjanje, malo ulja, 150 ml vode.

 

Priprema: Oprati i urediti ribu, pa je iseći na krupne komade. Posoliti je, začiniti biberom i origanom i ostaviti da odstoji oko 15 minuta.

 

Na tiganju propržiti iseckan luk i šargarepu. Kad je riba odstajala, uvaljati je u brašno i veoma kratko propržiti na tiganju u kojem se pržio luk i šargarepa, koliko da se brašno zapeče i odmah izvaditi na tanjir obložen salvetom ili ubrusom.

Ne propustite! Nema šta ne leči: Raste svuda oko nas a najbolji je prirodni lek! Napravite sami čaj, mast i zdravu smesu! (RECEPT)

Sok od paradajza razmuti u 150 ml vode pa naliti u tiganj sa lukom i šargarepom, posoliti po ukusu, dodati kašičicu mešavine suvih začina, lovorov list i malo iseckanog peršuna. Prokuvati oko 2-3 minuta, pa sipati u posudu za pečenje. U taj sos ubaciti propržene komade ribe i peći 20-25 minuta.

 

Ukusan i zdrav doručak po receptu Hrista Mermerskog:

foto: Profimedia

Sastojci: 1 šolja kiselog mleka, kašika meda, kašičica pektina od jabuke, šaka krupno mlevenih oraha, kašičica cimeta, 30 kapi propolisa, šaka suvog ili svežeg voća po izboru.

 

Priprema: Uveče pomešajte kiselo mleko i pektin, pa ostavite da stoji na hladnom mestu do jutra. Kad ustanete, dodajte cimet, med, voće, propolis i orahe. Dobro promešajte, kako bi se sastojci sjedinili i uživajte u najzdravijem doručku!

 

(Stil.kurir.rs)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs