Potpuna promena

Nisam mogla da stanem u 5XL: Smršala 70 kg bez ičije pomoći, evo kako! (FOTO)

Godinama se prejedala u tajnosti, ali to nije shvatala sve vreme
Lepi & Zdravi 25.09.2016. - 12:26h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Instagram / Beautifulu_pinup

Australijanka Kejsi Gemel, 37-godišnja majka troje dece, osvestila je potrebu za gubitkom kilograma nakon rođendanske zabave svog sina Ksavijera.

 

Mališan je želeo da njegovi roditelji za tu priliku postanu Betman i Betgrl. Kejsi, koja tada još nije ni znala da je njena težina dostigla 159 kilograma, na internetu je naručila kostim veličine 5XL i šokirala se kada nije mogla da ga navuče.

 

"Uvek sam volela hranu i odgojena sam tako da pojedem sve što mi stave na tanjir. Međutim, moja deca nikada ne bi pojela svu večeru, pa bih ja nakon svog obroka pojela i njihove ostatke. Volim da se brinem o njima i previše sam ih razmazila po pitanju hrane. Jeli smo šta god smo poželeli i kad god smo poželeli, a često smo se počastili i dostavom brze hrane.

 

Ljubomorni dečko je hteo da bude što deblja: Ostavila ga i šokirala sve transformacijom! (FOTO)

 

A photo posted by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on Jul 8, 2016 at 12:19am PDT

 

Znala sam da sam tokom godina dobila stomačić, ali nije mi bilo jasno da je situacija zapravo tako loša. Znala sam da se gojim, ali u mojoj glavi mame su morale da budu baš takve. Nisam vežbala i jela sam sve što mi je bilo dostupno. Kada sam prvi put videla fotografije s te rođendanske zabave pomislila sam da to nisam ja. Tada sam se izmerila i nisam mogla da verujem kada se kazaljka vage zaustavila na 159 kilograma. Nisam mogla da verujem da sam sebi to dopustila", opisala je Kejsi trenutak kada je shvatila da je vreme za ozbiljnu promenu.

 

Sledećeg dana počela je s vežbanjem: "Nisam imala vere u sebe. Na prvom trčanju zadihala sam se nakon 30 sekundi, ali malo po malo sam se poboljšavala."

 

Nekada je imala 100 kg, sada se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (FOTO)

 

A photo posted by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on Apr 28, 2016 at 7:11pm PDT

 

Priznaje da nije vodila računa o kvalitetu svoje ishrane i zanemarivala je loše posledice brze hrane.

 

"Izašli bismo u restoran na porodičnu večeru, a ja bih nakon toga kupila i jedan hamburger koji bih jela u autu na putu do kuće. Često sam se pred suprugom pravila da bacam ostatke hrane, ali uvek sam ih pojela", ispričala je Kejsi koja je tek tada shvatila da se godinama prejedala u tajnosti.

 

Kada je ove loše navike eliminisala iz svoje svakodnevice, kilogrami su počeli da nestaju sami od sebe što ju je motivisalo na potpunu promenu prehrambenih i životnih navika. Izbacila je brzu hranu sa svog jelovnika i prebacila se na novi koji se sastojao od salata i nemasnog crvenog i belog mesa.

 

Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO)

 

A photo posted by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on Jan 22, 2015 at 3:32am PST

 

Za dve godine težinu je sa 159 kilograma spustila na 88 kilograma i ponosna je na svoje dostignuće. Mršavljenje je ostavilo tragove na njenom telu i nada se da će u budućnosti estetskom korekcijom ukloniti i višak kože, ali ne dopušta da je to deprimira i na plaži se ponosno skida u kupaći kostim.

 

"Izgubila sam više od 70 kilograma bez ičije pomoći. Kada me uhvati tuga zbog viška kože samo pogledam svoje stare fotografije i podsetim se koliko sam napredovala. Nije bilo lako transformisati telo i kada se pogledam u ogledalo, stvarno se osećam kao superheroj", zaključila je Kejsi.

 

Mirna Radulović zgodnija nego ikad: Govorili joj da je debeljuca, danas izgleda ovako! (FOTO)

 

A photo posted by Casey Gemmell (@beautifulu_pinup) on Mar 17, 2016 at 6:40am PDT

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs