Promenila život iz korena

Ostala bez muža, upropastila se veoma mlada: Kako je za godinu dana smršala 57 kg! (FOTO)

Muževljeva smrt mi je užasno teško pala, a još teže mi je bilo jer mi je i mama nedavno umrla. Kada voljena osoba izvrši samoubistvo, to je jedna od najstrašnijih stvari koju možete da doživite, počinje svoju priču mlada udovica
Lepi & Zdravi
00:04h Autor:
Ostala bez muža, upropastila se veoma mlada: Kako je za godinu dana smršala 57 kg! (FOTO)
Foto: Instagram / Hairstargetsfit

Sa samo 30 godina, Džastin Mekejb je ostala udovica nakon što je njen suprug Pol tragično okončao svoj život prošlog februara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

To ju je toliko dotuklo da se ova majka dvoje dece nakon muževljevog samoubistva stalno prejedala nezdravom hranom i retko je izlazila iz kuće, zbog čega je skala na njenoj vagi pokazivala 140 kilograma.

Nekada je imala 100 kg, sada se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (FOTO)

Međutim, 3 meseca nakon Polove smrti, Džestin je toliko bila utučena i depresivna, da su prijatelji i rodbina rešili da tome stanu na kraj. Nagovorili su je da krene u teretanu, ali ne samo da bi skrenula misli, već i iz zdravstvenih razloga.

Cela porodica joj umrla zbog gojaznosti: Kako je žena smršala 75 kg i spasila sebi život! (FOTO)

Počela je da vežba šest puta nedeljno, korigovala je ishranu i svakodnevno je slikala selfije kako bi vodila računa o svom napretku. Toliko joj je prijalo vežbanje, da je odlučila da se suoči sa svojim strahovima poput padobranstva, samostalnog putovanja u inostranstvo, penjanja na Ajfelov toranj.

Imao 165 kg, sada ga upoređuju sa Bredom Pitom: Neverovatna transformacija mladog pevača! (FOTO)

Posle samo godinu dana, Džastin je gotovo neprepoznatljiva.

Smršala je čak 57 kilograma, a o svojoj transformaciji kaže:

"Muževljeva smrt mi je užasno teško pala, a još teže mi je bilo jer mi je i mama nedavno umrla. Kada voljena osoba izvrši samoubistvo, to je jedna od najstrašnijih stvari koju možete da doživite. Smrt mog muža me je osvestila i učinila da shvatim kako moram da promenim nešto. Jedna od prvih stvari koje sam tokom žaljenja uradila bilo je 365 selfija, a prva fotografija je bila očajna, jer sam izgledala očajno i izgubljeno", kaže Džastin, a prenosi britanski Mirror.

Letnji detoks plan dr Oza: Očistite creva za 5 dana i skinite 4 kg! (RECEPT)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs