Veliki glumac

Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)

Nije depresija ubila Robina. Depresija je bila samo jedan od 50 simptoma, i to najmanji, počinje svoju tužnu priču Suzan Šnajder
Vip priča
09:48h Autor:
Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Suzan Vilijam, supruga pokojnog glumca Robina Vilijamsa, nakon godinu dana od tragedije odlučila je da progovori za medije. Za magazin People dala je dirljiv intervju o smrti svog supruga. Suzan je rekla kako Robina nije ubila depresija, već je ona bila samo jedan od simptoma.

Najupečatljivije reči Robina Vilijamsa koje ćemo pamtiti: I humor i mudrost

"Nije depresija ubila Robina. Depresija je bila samo jedan od 50 simptoma, i to najmanji", rekla je Suzan. Dodala je da je njen suprug patio od jednog oblika demencije, koji je uključivao niz teških simptoma. Progresivna demencija uzrokovala je halucinacije, poremećaje kretanja i depresiju.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Simptomi su se glumcu pogoršavali i doveli ga do samoubistva. Tokom života Robin nije uspeo da dođe do tačne dijagnoze svog stanja, pa su mu bolest dijagnostikovali tokom obdukcije.

"Provela sam proteklu godinu pokušavajući da otkrijem šta je ubilo Robina. On je bio jako svestan da gubi razum i da ništa ne može da se uradi", dodala je Suzan. Supruga tragično preminulog glumca izjavila je da je on bio njena najveća ljubav.

Porodična drama Selin Dion: Ispuniću poslednju želju svom suprugu!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs