Neverovatna transformacija

Nekada je imala 100 kg, sada se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (FOTO)

Hraneći se nezdravo, nagomilala je gotovo 100 kilograma. Bila je zavisna od gotove hrane i gaziranih pića. Tek u 31. godini odlučila je da stane na kraj suvišnim kilogramima
Lepi & Zdravi
19:26h Autor:
Nekada je imala 100 kg, sada se prepolovila: Iz ishrane izbacila samo jednu namirnicu! (FOTO)
Foto: Facebook / Donna.docherty.77

Dona Dokerti imala je skoro 100 kilograma, kada je tražila idealnu venčanicu za sebe. Svakoga dana je jela gotovu hranu, a popila bi i do 6 limenki gaziranog soka. Međutim, uspela je bukvalno da prepolovi svoju težinu tako što je izbacila samo jednu namirnicu iz svog života.

Ona je tek u 31. godini života odlučila da stane na kraj suvišnim kilogramima. Hraneći se nezdravo, nagomilala je gotovo 100 kilograma. Bila je zavisna od gotove hrane i gaziranih pića. Uvek je bila gojazna, dok je bila tinejdžerka i mlada žena, u dvadesetim godinama života.

Cela porodica joj umrla zbog gojaznosti: Kako je žena smršala 75 kg i spasila sebi život! (FOTO)

<\/div>

"Dok sam još bila tinejdžerka otišla bih sa svojim prijateljima u restoran brze hrane i prejela bih se. U dvadesetima sam živela od slatkiša. Jela sam isključivo gotovu hranu i nisam marila za svoje zdravlje", priznala je Dona The Mirror-u.

Mršavljenje pomoću jabukovog sirćeta: 5 istina koje morate da znate!

<\/div>

Tek kada je došao trenutak udaje, Donna je odlučila da stane kilogramima na kraj. Uspela je da smrša dovoljno da stane u venčanicu, ali tu se nije zaustavila. Kada danas gleda fotografije sa venčanja sa svojim današnjim suprugom Kevinom Dokertijem, ne može da veruje da je to zaista ona.

Drastično je počela da mršavi 18 meseci kasnije, kada je trebalo da bude deveruša na venčanju svoje sestre.

Kako da produžite život 10 do 30 godina: Treba samo da radite ovo!

<\/div>

"Znala sam da je došlo vreme odluke, pa sam prestala da govorim kako ću početi da mršam od sledeće godine i ispraznila sam sve ormariće u našoj kuhinji", rekla je Dona koja je krenula u teretanu.

Ključna namirnica koju je izbacila iz prehrane je šećer. Učinila je to nakon što joj je otac oboleo od dijabetesa.

Šta će se desiti u telu ako izbacite šećer na samo 9 dana: Nova otkrića će vas šokirati!

<\/div>

"Izbaciti šećer iz ishrane nije bila teška odluka, jer mi je tata oboleo upravo zbog njega", priznaje Dona. "Počela sam intenzivno da vežbam i kilogrami su počele brzo da se tope. Sada kuvam i više ne jedem gotovu hranu. Obožavam zobenu kašu, jaja i domaći gulaš", otkriva Dona.

"Svima koji pokušavaju da smršaju poručila bih da moraju da prestanu da očekuju da to drugi urade umesto njih. Svaki put kada odradim vežbe, sama sebi u ogledalu dam pet. Pokušajte i vi", rekla je Dona koja danas ima 45 kilograma.

Samo 15 minuta je dovoljno za seksi guzu i zategnute noge: Najbolji trening kod kuće! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs