Ispovest razvedene žene

Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO)

Osećala sam se lepom. Moj muž je smatrao da sam lepa. Ali insistiranja mojih prijatelja učinila su me nesigurnom, počinje svoju priču Angela
Lepi & Zdravi
18:06h Autor:
Smršala, prolepšala se i ostala bez muža: Promena je koštala braka! (FOTO)
Foto: Facebook / Angela Crickmore

Angela Krikmor (36) svojom pričom o mukotrpnom putu od debeljuce do fit devojke motivisala je i oduševila mnoge žene širom sveta.

<\/div>

Naime, Angela je svoj proces mršavljenja započela je 2011. godine kada je imala 83 kilograma. Bila je i psihički i fizički iscrpljena svojim izgledom. Glavnim krivcem smatra loš i nezdrav stil života - posao, kuvanje i sedenje ispred TV-a.

Uprkos insistiranju prijatelja da povede računa o svojoj kilaži, Angela je smatrala da joj ništa ne fali.

"Osećala sam se lepom. Moj muž je smatrao da sam lepa. Ali insistiranja mojih prijatelja učinila su me nesigurnom", kaže Angela za Daily Mail.

Ugradila silikone, ispravila zube i smršala 20 kilograma: Pevačica potpuno neprepoznatljiva! (FOTO)

<\/div>

Kako priznaje, njenom mužu nije smetao njihov način života, premalo aktivnosti i konstantno sedenje. Vikendom bi samo odlazili kod njegovih u posetu, a potom se vraćali kući i nastavljali po starom.

Preokret se desio kada je jednoga dana na pragu svoje kuće videla prijateljicu Karlu koja je uspela da smrša nekoliko kilograma.

"Pomislila sam, kad može ona, zašto ne bih mogla i ja", priča Angela.

Od tada se okrenula dijeti koju je pronašla na internetu, a koja je podrazumevala manje i zdravije obroke na svaka tri sata. Jela je više avokada, oraha, lešnika, slatkog krompira.

Kilogrami su počeli da se tope, i Angela je dobila motivaciju da krene sa fizičkom aktivnošću. Zbog srama od svoje kilaže, nije smela da ide u teretanu, već je najpre krnula sa pešačenjem i trčanjem u obližnjem parku.

Dokazao da svaka dama može da izgleda kao kraljica: Neverovatne transformacije žena! (VIDEO)

<\/div>

Suprug bi je odvezao do parka, ostavio tu, i čekao u kolima dok ona ne završi sa treningom, prenosi Daily Mail.

Prvi bitni rezultati pojavili su se nakon osam meseci i Angela je konačno krenula u teretanu.

"Bila sam u stanju da kuvam i jedem, a da ne dobijam kilograme, ali moj suprug i sin nisu želeli da se pridržavaju mojih novih navika, čak nisu želeli ni da mi se pridruže u šetnjama parkom", objašnjava žena.

Dodaje i da je insistirala na tome da bi i njih dvojica trebalo da povedu računa o tome šta jedu i kako žive, te je rešila da im više ne sprema hranu koju su navikli da jedu. Između ostalog, nije želela ni da ceo svoj trud baci u vodu vrativši se na staro.

Bez razmišljanja: Muškarci ulaze u brak isključivo sa ovakvim ženama!

<\/div>

"Mova nova JA osećala se sjajno! Želela sam mnogo više od života - da vozim bajs, planinarim, kampujem, putujem, upoznajem ljude. Postala sam toliko aktivna da sam čak i prestala da gledam televiziju", priznaje Angela (36).

Ubrzo, njen brak počeo je da propada. Različiti prioriteti i stavovi prema životu doveli su do prvih nesuglasica. Rešili su da se razvedu nakon 9 godina braka.

Za 48 sati isperite masnoće iz tela: 2 moćna napitka koja eliminišu toksine! (RECEPT)

<\/div>

Angela priznaje da se nimalo ne kaje što je sada sama, okrenula se svom novom životu i bodibildingu, te se nada da će u nekoj skorijoj budućnosti postati profesionalni trener i pomagati ljudima koji su imali istih problema kao ona.

"Želim da pomognem ljudima. To me čini srećnom", zaključuje 36-godišnja žena za Daily Mail.

Zažalila što se udala: Muškarci za njom uzdišu, a ona se bori da spasi brak! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs