Pokušajte i vi

Kako Njujorčanke uvek ostaju fit: 10 ključnih pravila najlepših dama sveta!

Ovu trenutno najpopularniju i najzdraviju dijetu prigrlile su mnoge Njujorčanke, jer u njoj nema odricanja i zabrana, a što je najvažnije, nema ni gladovanja
Lepi & Zdravi
18:14h Autor:
Kako Njujorčanke uvek ostaju fit: 10 ključnih pravila najlepših dama sveta!
Foto: Profimedia

Svetska prestolnica glamura, mode i popularnih zvezda i zvezdica živi 24 sata, a osim po navedenom, Njujork je poznat i po vrhunskim zabavama, restoranima i vrlo uspešnim ženama koje savršeno balansiraju između posla i privatnog života.

A što je najvažnije, one uvek uspevaju da izgledaju fit.

Ako ništa nije pomoglo ovo hoće: Skinite tri kilograma sa struka! (RECEPT)

Najpoznatije vrste dijeta koje je prigrlio celi svet, a koje obećavaju puno gladovanja i nekoliko kilograma manje kreću upravo iz ovih krajeva.

Trend koji je zavladao SAD-om zapravo je nešto sasvim drugo. Reč je o takozvanoj dijeti Velike Jabuke.

Osim što u nazivu sadrži reč dijeta, ni po čemu drugom se ne veže za klasičan režim ishrane i gladovanje, već za uživanje u hrani i životu.

Ovu trenutno najpopularniju i najzdraviju dijetu prigrlile su mnoge Njujorčanke, jer u njoj nema odricanja i zabrana i što je najvažnije, nema ni gladovanja:

Proverena dijeta fatalne lepotice: Smršajte 3 kilograma za tri dana!

1. Jedite ono što vam odgovara.

2. Jedite samo i jedino kada ste stvarno gladni.

3. Ne prejedajte se, već kad osetite da više niste gladni povucite ručnu. Neka vam vaša šaka bude merilo količine na tanjiru.

4. Nemojte dozvoliti da pregladnite. Međuzalogajčići su uvek dobro došli. Saveznike potražite u krekerima, koštunjavom i suvom voću. Napunite torbu, automobil ili džepove slasnim zalogajčićima koji će utoliti glad i učinili ste puno za sebe.

5. Slušajte svoje telo i jedite ono što vam odgovara i kad vam odgovara, što znači ako se zaželite nečeg čak i oko 22 sata, slobodno gricnite nešto pametno i utolite glad. Isto važi i za deserte i slatke zalogajčiće poput pudinga i čokolade, ali u malim količinama (red čokolade, a ne celu!).

Za sva vremena: 15 lekcija o modi koje nas je naučila Keri Bredšo! (FOTO)

6. Pojednostavite obroke. Dokazano je da što je veći izbor hrane to ćemo više pojesti. Veća ponuda, veći izazov. Zadržite se na jednostavnim kombinacijama hrane ili pak na istoj večeri dok vam ne dosadi.

7. Ne bežite od proteina i žitarica celog zrna. Hleb, pirinač i testenina nisu vaši neprijatelji, naprotiv, oni su idealni za kombinovanje i smišljanje obroka. Izbegavajte jedino bele namirnice (pirinač, testo, hleb, odnosno belo brašno).

8. Uživajte u povrću koliko god možete.

9. Rešite se brze hrane, jer ona je vaš najgori neprijatelj.

10. Uvedite u svoj život malo fizičke aktivnosti. Svaki oblik je dobro došao.

Dama koja drži do sebe: 20 pravila lepote kojih se prava žena nikad ne odriče!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs