Alternativna medicina

Tačka sreće na vašem telu: Jednim pokretom izbacite svu negativnu energiju!

Ako imate česte napade panike, anksioznosti i stresa, radite ovo nekoliko puta dnevno i bićete u mogućnosti da povratite svoju životnu ravnotežu
Lepi & Zdravi 22.05.2015. - 17:53h Autor: uspesnazena.com
Foto: Shutterstock

U našem telu postoji organ o kom se vrlo malo priča, ali koji sa pravom možemo zvati tačkom sreće!

 

Što je od svega najbolje, nije ga potrebno dugo tražiti - to je grudna žlezda, timus. Smeštena je u gornjem delu grudnog koša, a da biste je pronašli, treba samo da staviti dva sastavljena prsta na udubljenje na prednjem donjem delu vrata, neposredno iznad grudne kosti. To će i biti približno mesto timusa.

 

Timus nazivaju tačkom sreće jer ova žlezda pomaže u neutralisanju negativne energije, jačanju imunog sistema i celokupnog zdravlja.

 

Recept star 5.000 godina - Koristite ga jednom u 5 godina i zaboravite na bolesti!

 

Kako aktivirati tačku sreće

 

Blago lupkanje, maženje i masaža ove tačke su veoma efikasne metode koje pomažu podizanju vaše energetske vibracije na viši nivo. Ova žlezda održava energiju našeg tela, pa zato kada se u našem energetskom sistemu dešava disbalans, baš ta žlezda može da pomogne. Ona je most između mozga i tela. Pod uticajem stresa žlezda se smanjuje, što dovodi do smanjivanja životne energije.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock


Grudnu žlezdu možete stimulisati i pesnicom - samo blago lupkati, ne udarati se u grudi. Možete je lupkati ili masirati prstima. Radite to u trajanju od približno 20-30 sekundi i duboko dišite. Naravno, možete izgovarati i neku pozitivnu afirmaciju u tom trenutku.

 

Saznaćete kada se vaša tačka sreće aktivirala - osetićete kao da vam prolaze žmarci po telu i imaćete osećaj radosti i sreće. Može proći određeno vreme dok ne osetite nešto, ali radite ovu vežbu svaki dan i sigurno ćete doživeti njenu efikasnost.

 

Donose nesreću i izvlače život iz vas - 5 stvari koje treba odmah da izbacite iz kuće!

 

Ako imate česte napade panike, anksioznosti i stresa, radite ovo nekoliko puta dnevno i bićete u mogućnosti da povratite svoju životnu ravnotežu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs