Govore iz svog iskustva

One su dobile borbu sa kilogramima: 7 žena vas savetuje kako da pobedite svoje slabosti i smršate!

Na pitanje kakav bi savet dale samoj sebi pre nego što su stesale liniju, kada bi bile u mogućnosti da vrate vreme, žene su dale izuzetno korisne i motivišuće odgovore
Lepi & Zdravi
06:00h Autor:
One su dobile borbu sa kilogramima: 7 žena vas savetuje kako da pobedite svoje slabosti i smršate!
Foto: Shutterstock

Svi oni koji su uspeli da skinu višak kilograma i uspevaju i dalje da održe željenu kilažu, znaju koliko mukotrpan put mršavljenja može biti. Međutim, ono najteže su uspeli - da se izbore sa samim sobom i svojim lošim navikama.

Portal Woman's Health uradio je istraživanje u kome su učestvovale njihove čitateljke koje su uspele u nameri da smršaju i sada su zadovoljne svojim izgledom. Na pitanje kakav bi savet dale samoj sebi pre nego što su stesale liniju, kada bi bile u mogućnosti da vrate vreme, žene su dale izuzetno korisne i motivišuće odgovore. U nastavku slede neki od najzanimljivijih.

Hezel nije želela da zakorači u tridesetu bez iskustva u ljubavi - OVDE saznajte kako je smršala 80 kilograma i našla dečka!

1. "Samo se pokreni i ne dozvoli

sopstvenim nesugurnostima da te ikada više koče. Imaj puno strpljenja i shvati da vaga nije jedini pokazatelj tvojih rezultata. Maksimalno ignoriši sve one unutrašnje glasove koji ti poručuju da "ti to ne možeš, "nikada nećeš izgledati kako želiš". Vežbanje i zdravija ishrana su najbolji put do ostvarenja cilja. Postaćeš sve jača čim se suočiš sa svojim strahovima", objašnjava Lesli koja je smršala 28 kilograma.

Isprobajte je i vi: Totalno neobična metoda za uspešno gubljenje kilograma!

2. "Nemoj da ideš na dijetu. Samo vežbaj i hrani se zdravo. Probala sam svaku moguću dijetu i jedino što je dalo rezultate jeste zdravija ishrana. Nakon završene diojete, svi se kilogrami ponovo vrate", iskrena je Kristi koja jeskinula 18 kilograma.

Ima 45 kg i neprestano je na dijeti: Porodica Kardašijan ne vidi razlog za brigu! OVDE saznajte više!

3. "Prestani da razmišljaš o tome koliko daleko moraš da ideš i potrudi se da uživaš u putovanju. Mislila sam da je samo jedan način ispravan, a bila sam u velikoj zabludi. Svi smo različiti i svako treba da nađe put koji će baš njemu odgovarati", objašnjava Dijana koja je smršala 50 kilograma.

4. "Ne obraćaj pažnju na vagu. Ne treba cilj da ti bude brojka. Fokusiraj se na to da jednog dana pogledaš sebe u ogledalu i budeš zadovoljna onim što vidiš", kaže Mišel koja je skinula 30 kilograma.

I to je moguće - smršala 125 kilograma, amislila je da će umreti pre četrdesete. OVDE pogledajte!

5. "Ne trudi se da smršaš ni zbog koga drugog. Uradi to zbog sebe. Skidanjem kilograma tek ste na pola puta, teži deo je održavanje kilaže. Ukoliko ponovo pokleknete i prepustite se nekadašnjim lošim navikama, kilogrami će se vratiti i bićete opet na početku", rekla je Lori koja je skinula 54 kilograma.

6. "Prestanite da jedete brzu hranu i pijete gazirane sokove. Jednom kada pobedite, prestaćete više da žudite za takvom hranom. Nisam pila gazirana pića dve godine, i uopšte mi ne nedostaju. Zašto bih uopšte pila i jela nešto što mi nikako nije dobro", priznala je Kortni koja je smršala 18 kilograma.

Tri multivitaminske bombe: Pročistite krv i jetru, izbacite toksine iz organizma!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs