HVALI SE KAKO JEDE SLANINU, PODVARAK I ČVARKE, A IMA UBEDLJIVO NAJBOLJE NOGE NA ESTRADI: Gazi 6. deceniju, a izgleda TOP

Pevačica Snežana Babić Sneki (56) godinama unazad važi za jednu od najzgodnijih pevačica na domaćoj sceni

Lepi & Zdravi
17:27h Autor:
HVALI SE KAKO JEDE SLANINU, PODVARAK I ČVARKE, A IMA UBEDLJIVO NAJBOLJE NOGE NA ESTRADI: Gazi 6. deceniju, a izgleda TOP
Foto: preentscreen/Instagram

Dok se mnoge njene koleginice bore sa raznim dijetama da bi izgledale savršeno, Sneki tvrdi, da ona jede dosta kaloričnu hranu, ali da je i dalje fit.

- Moram da kažem da ja nisam opterećena izgledom iako ljudi misle da sam opterećena i da previše pridajem značaja tome. Normalno živim. Pitale su me devojke u šminkernici: "A šta vi jedete, pa tako izgledate?" Ja im kažem, jedem slaninu, jedem čvarke, imam pravu domaću mast, jedem jaja. Domaći podvarak je moj specijalitet. Eto, odakle dobra linija - rekla je Sneki.

Snežana Babić Sneki, Sneki
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Inače, Sneki je ponosna vlasnica najdužih nogu estrade, a ovu titulu nosi godinama. Uskoro puni 56 godina, ali i dalje ima telo na kom bi joj pozavidele mnoge mlađe koleginice.

Podsetimo, pevačica Snežana Babić Sneki gotovo nikada ne govori o svom privatnom životu, a poznato je da se 2009. razvela od nemačkog biznismena srpskog porekla Radomira Stojanovića. Od tada, svoje emotivne partnere nikada nije predstavljala javnosti, a nedavno je istakla da i nakon kraha nije izgubila veru u brak.

Snežana Babić Sneki
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ona ne krije da voli da jede kvalitetnu i ukusnu hranu, ali isto tako kaže i da veoma vodi računa o tome da u svom telu napravi balans kako bi održala kilažu i ostala vitka.

Snežana Babić Sneki
foto: ATA Images / Antonio Ahel

U više navrata za domaće medije govorila je otvoreno o tome kako uspeva da godinama ima istu, idealnu kilažu.

- Tajna mog izgleda je u vedrom duhu, u energiji kojom zračite i u tome kako nosite svoje telo. Volim svoj posao i može da mi se desi neka situacija koja je neprijatna, ali kada ja u tom trenutku vidim kolege, kamere, studio i pesmu, ja zaboravim na sve i ne dozvolim da to utiče na mene - objasnila je.

Sneki se takođe osvrnula i na to kako održava godinama istu, savršenu liniju.

- Ne koristim nikakve detokse organizma. Gurman sam i volim da jedem i vodim se tim da u odnosu na to koliko ste aktivni morate i da pojedete toliko. Neko sam ko stalno aktivno vežba. Imam svoj program. Ne koristim sprave i tegove, moje opterećenje je isključivo moje telo. Postoje vežbe gde možete sa jednom stranom tela da opteretite drugu i to vam je dovoljno. Ne volim ništa što je prenabildovano, sve volim proporcionalno i normalno, da sve bude skladno. Ako imate genetsku predispoziciju, to nije nimalo teško – kaže pevačica za Blic i dodaje da zasluge duguje i dobroj genetici.

Ne krije da voli da jede, ali i da vežba. Kako kaže ne voli ni u čemu da preteruje:

- Naučno je dokazano da genetika igra ogromnu ulogu, a moj genetski kod je jako dobar. Generalno, mi kao narod imamo poseban kod koji je enigma za mnoge. Zato nas i mnogo vole, jer smo lep narod. Posetim kozmetičara s vremena na vreme, ne volim da preterujem ni u čemu. Imam svoj način negovanja lica i dekoltea, jer su to delovi tela jako važni za ženu. Treba obratiti pažnju na korišćenje prirodnih maski za lice. Naravno, postoje i mezoterapije, koje možete ponekad uraditi. Jako su bitni vitamini D, B i C i njih treba uvrstiti u ishranu, jer su blagotvorni za kožu i opšte zdravlje organizma- objasnila je Sneki.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs