ZAŠTO JE IVANA OSTAVILA DONALDA TRAMPA: Bila je žena za sve, ali njemu to nije bilo dovoljno, pao je na NAJGLUPLJI NAČIN

Veruje se da su žene slovenskog porekla fatalne i velike zavodnice, a Ivana Tramp može da potvrdi tu teoriju

Celebrities
11:57h
ZAŠTO JE IVANA OSTAVILA DONALDA TRAMPA: Bila je žena za sve, ali njemu to nije bilo dovoljno, pao je na NAJGLUPLJI NAČIN
Foto: Profimedia

Ko je bila prva žena 45-og Američkog pretsednika Donalda Trampa?

Čehinja Ivana Tramp prva je žena koja je tada uspešnog biznismena uspela da odvede pred oltar, iako je to njoj bio drugi brak, 1977. udala se za Donalda i nadenula njegovo prezime koje je nosila sve do smrti 2022. godine.

Ubrzo su postali poznati u njujorškom društvu, a Tramp je Ivani omogućio i veoma važnu ulogu u razvoju vlastite poslovne imperije. Tokom braka zajedno su dobili troje dece, sinove Donalda i Erika i ćerku Ivanku, koja je postala poznata tokom trajanja očevog mandata kao izvanredna poslovna žena. Verovalo se da je to nasledila od oca, ali moguće je da je ipak to došlo sa majčine strane pored zapanjujuće lepote. Naime Ivana je pokrenula svoju modnu i kozmetičku liniju, kao i liniju nakita.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Bračna idila je trajala 13 godina, kada je Ivana otkrila da Donald ima vanbračnu ljubavnu vezu s Marlom Mejpls. Glumica i Donald imali su aferu zbog koje je Ivana pokrenula brakorazvodnu parnicu, koju je pratio ceo svet.

Bio je to najgluplji način da se okonča jedan brak.

Ivana Tramp
foto: Profimedia

Sudski su se nagodili 1992. godine, a Ivana je nakon svega ostala s Donaldom u odličnim odnosima. Međutim tokom trajanja brakorazvodne parnice njihov odnos i nije bio baš tako sjajan. Na kraju je Ivana, dobila 14 miliona dolara gotovine, stan u Tramp Plazi, porodično imanje u Konektikatu, kao i deo doma na Floridi.

Kako joj brak sa Donaldom Trampom nije bio prvi, tako nije bio ni poslednji, ali svakako je bio najduži, posle njega imala je još dva kraća braka. Nakon njene smrti Tramp je naveo da je veoma tužan i da je Ivana bila divna, lepa i neverovatna žena, koja je vodila sjajan i inspirativan život.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs