MELINA DŽINOVIĆ JE BILA "ŠTREBERKA" SA 12 KG VIŠKA, A ONDA SE UGOJILA JOŠ ČAK 45 KG: Uz ovaj trik je postala PREZGODNA

Melina Džinović važi za jednu od najlepših dama na našoj javnoj sceni sa besprekornim stilom odevanja, ali ne krije da nije oduvek bila tako zgodna.

Lepi & Zdravi
11:19h Autor:
MELINA DŽINOVIĆ JE BILA "ŠTREBERKA" SA 12 KG VIŠKA, A ONDA SE UGOJILA JOŠ ČAK 45 KG: Uz ovaj trik je postala PREZGODNA
Melina Džinović, Foto: ATA Images

Melina Džinović, modna kreatorka čije modele nose i velike svetske zvezde poput Dženifer Lopez, stavila je tačku na brak sa pevačem Harisom Džinovićem posle 22 godine ljubavi. Međutim, kako se zbog novog životnog poglavlja nalazi u žiži javnosti, mnogi su primetili da nikada lepše nije izgledala, te da je na svim nedavnim događajima blistala.

Mnogi su zavideli Harisu, inače vlasniku hitova bez kojih ne može da se zamisli nijedno slavlje, na tako zgodnoj i otmenoj supruzi. Međutim, malo ko zna da je Melina dugo vodila borbu sa prekomernom kilažom. U trenutku kada je upoznala Džinovića, jednom prilikom je otkrila, imala je 12 kilograma viška, ali je to nije opterećivalo.

Melina Džinović, Haris Džinović
foto: ATA Images

- Bila sam štreberka, imala 12 kilograma više i nisam mnogo izlazila. Vidite, ja nisam nikada planirala karijeru, znala sam još sa 18 godina da ću naći uspešnog muža koji će obezbediti porodicu, zato sam i studirala engleski jezik i književnost. Sve što sam ja želela jeste da budem supruga - rekla je Melina svojevremeno.

Melina Džinović
foto: ATA Images

Kada je uplovila u vezu sa pevačem, ubrzo je ostala i u drugom stanju i rodila ćerku Đinu, a odmah potom je usledila i druga trudnoća tokom koje se ugojila, čak, 45 kilograma. Otvoreno je pričala da je 13 meseci bila na dijeti, ali i da ne bi uspela da dođe do vitke linije bez podrške porodice. Naime, za samo godinu dana se potpuna transformisala.

1 / 6 Foto: ATA Images

- Imala sam podršku porodice, pa sam mogla da se posvetim samo tome. Znam da nije dobar primer, ali ja živim na 3 kolača dnevno i mnogo mi je bilo lakše da smršam tada, nego da sada održavam kilažu - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs