NIJE HTELA NI DA ČUJE ZA BRAK S 30 GODINA STARIJIM, PA JE HARIS KUPIO ZA SVA VREMENA: Melinina majka je neverovatna DAMA

Majka Melina Džinović je prelepa otmena dama koja neguje elegantan stil već godinama.

Porodica
00:00h Autor:
NIJE HTELA NI DA ČUJE ZA BRAK S 30 GODINA STARIJIM, PA JE HARIS KUPIO ZA SVA VREMENA: Melinina majka je neverovatna DAMA
Melina Džinović, Foto: ATA Images

Melina i Haris Džinović važili su za jedan od najskladnijih parova na našoj estradi, živeli su godinama bez ikakvih skandala uprkos velikoj razlici u godinama. Gotovo da se nije primećivala među njima, a jedno drugom su uvek bili veliki vetar u leđa za ostvarenje mnogih želja.

Kada je odjeknula vest da se razvode, mnogi su ostali bez teksta. Prema pisanju medija, Haris je spakovao kofere i napustio porodični dom, dok je Melina sa decom ostala u velelepnoj vili na Senjaku koju su godinama zajedno gradili.

Budući da je Haris 30 godina stariji od Meline taj podatak se nikako nije dopadao njenim roditeljima.

- Moja porodica nije ni stigla da reaguje jer sam ja to odlučila preko noći. To nikada nije bila tema razgovora jer sam ja pobegla. Otišla sam za Pariz kod Harija i nikada se više nisam vratila kući - ispričala je Melina Džinović u jednom intervjuu.

Ona se vratila kući kada je bila već u poodmakloj trudnoći, a porodica je za njenu vezu saznala iz medija. Oni su bili izričito protiv njihove ljubavi, a majka kreatorke dugo nije mogla da se pomiri s tim da će njena ćerka biti s muškarcem koji može da joj bude otac.

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama - pričao je svojevremeno Haris u intervjuu za "Gloriju" i dodao da je sve to Melina teško podnela.

— Sećam se da sam joj govorio: "Proći će to brzo! Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije! Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku - istakao je on i dodao da je nakon nekog vremena sve bilo u najboljem redu.

Ipak, na posletku, kada je Haris dokazao da voli njihovu ćerku i oni su shvatili da je ona srećna s njim. Kako je vreme odmicalo sve su bili sigurniji da su stvoreni jedno za drugo. Međutim, sada kada njihova naslednica prolazi kroz stresan period, ponovo su stali uz Melinu i pružaju joj neizmernu podršku da pevaziđe krah ljubavni od 22 godine.

1 / 4 Foto: ATA Images

Naime, na ludi kamen su stali 2024. godine i nakon više od decenije zabavljanja. Luksuzno, ali initmno slavlje su uproličili na jahti sa najbliskije ljude, a kumovi su im bili vrlo moćni ljudi sa naših prostora - Filip Cepter i Slavica Eklston. Mada, Melina nikad nije skrivala da je na početku romanse bila veoma ljubomorna.

"Haris je živeo kao momak do 53. godine. Nisam se osećala poželjnom i fatalnom toliko, pa sam mislila da me vara. Proveravala sam mu telefone, kreditne kartice i postavljala trik pitanja koja su njemu bila smešna, a ja sam mislila da sam mnogo pametna," rekla je pre par godina Melina.

Haris Džinović, Melina Džinović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Melinini roditelji, Sulejman i Elma Galić se veoma retko pojavljuju u javnosti, a sada, kada je njihova ćerka odlučila da život nastavi sa decom, bez supruga, najveću podršku ponovo je pronašla u porodici.

Mnogi su mišljenja da je Elma neverovatno otmena dama i da je Melina upravo od nje učila o modi i stilu, a neki kažu i da je kreatorka baš njena kopija, te da je lepotu nasledila od majke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs